Stäng reklam
Menu

HARDPULSE - Hardstyle rave!

Helsingborg

H Nattklubb
lördag, 9 november 2024 kl:23:00

HARDPULSE - BILJETTSLÄPP 1 OKTOBER 12:00!
Datum: 9 november  
Tid: 23:00-03:00  
Plats: H Nattklubb, Bruksgatan 2, Helsingborg
Ålder: 18+

ZVEUSE, Sveriges ledande pionjär inom hardstyle, kommer att skapa magi igen! Efter att ha sålt över 9000 biljetter och slagit flera biljettrekord, är ZVEUSE nu tillbaka med ett nytt explosivt event: HARDPULSE - Hardstyle Rave. Detta är en unik chans att uppleva kraften av hardstyle med en av Nordens största ikoner inom den hårdare musikscenen.

ZVEUSE har nyligen öppnat Skandinaviens största Hardstyle-festival, SANA DURI, med över 7000 besökare och har tidigare spelat på välkända klubbar som Port Du Soleil, rankad som världens 32:a bästa nattklubb 2022. Med 15+ helt utsålda evenemang och flertalet biljettrekord.

ZVEUSE har spelat en avgörande roll i att lyfta hardstyle-genren i Sverige och Norden, och bygger upp en stark community för alla hardstyle-entusiaster. Missa inte chansen att uppleva detta episka rave som kommer att sätta nya standarder för den nordiska klubbscenen!

Biljetter  
Biljetterna till HARDPULSE säljs i fyra olika etapper, med ett begränsat antal biljetter per etapp. Vi startar med Early Bird för endast 100 kr (väldigt begränsat antal) - så vänta inte för länge!
Säkra dina biljetter nu!

Datum / Tid

lördag, 9 november 2024 kl: 23:00

Plats

Helsingborg, H Nattklubb

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad