Menu

The Fooo Conspiracy

Helsingborg

Helsingborg Arena
lördag, 22 oktober 2016 kl:19:30

Ibland kan musik väcka en rörelse. Det är precis vad som hände i Sverige när The Fooo Conspiracy började sin resa 2013 genom att uppträda på Stockholms gator och engagerade så kallade ’Foooers’ som idag finns över hela världen.
The Fooo Conspiracy består av Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar ’Ogge’ Molander & Omar Rudberg. Att vara förband till både Justin Bieber och One Directions konserter i Sverige var bara början för gruppen som nu sålt ut två turnéer och Ericsson Globe med sin egna show ’The 5th Element’. De har redan hunnit bli tilldelade priser som ’Årets Innovatör’ på Grammisgalan, ’Årets konsert’ och ’Årets Fans’ på Rockbjörnen samt MTV EMAs ’Best Swedish Act’, för att nämna några.

Sedan den slutsålda konserten i Ericsson Globe har all tid spenderats i studion för skapandet av det kommande albumet. Första smakprovet fick vi tidigare i år när de släppte låten ’My Girl’ men även uppföljaren ’Summer Love’, producerad av Andrew Taggart och som ingen mindre än Jan Gradvall tippar att bli ’en av sommarens största hits’.

2016 började bra med en placering på Billboard Twitter Emerging Artists där de höll sig kvar i hela sex veckor, dessutom vann de ytterligare en EMA för ’Best Swedish Act’. Man har inte heller kunnat undgå deras spanska inslag i de senaste låtarna och det verkar som om bandets musik även väckt rörelse i Latinamerika.

Konsertstart: Kl. 19.30

Helsingborg Arena är en multiarena i Helsingborg, lokaliserad till Olympiaområdet i närheten av fotbollsarenan Olympia och idrottsanläggningen Idrottens hus. Det första spadtaget togs den 17 september 2010 och invigningen av arenan ägde rum den 30 november 2012.

Datum / Tid

lördag, 22 oktober 2016 kl: 19:30

Plats

Helsingborg, Helsingborg Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad