Menu

Malena Ernman & Tommy Körberg - Vintertid

Helsingborg

Helsingborg Arena
fredag, 16 december 2016 kl:19:00

Malena Ernman & Tommy Körberg – Vintertid

Två av våra mest folkkära artister beger sig ut på en gemensam julturné!

Malena Ernman har de senaste sex åren varit ute på hyllade julturnéer och släppt två kritikerrosade julskivor. ”En julkonsert i världsklass”, ”Det blir inte bättre” och ”Makalöst” är tre exempel ur den eniga hyllningskören i pressen tidigare år. Tommy Körberg har genom åren släppt flera julalbum, senast ”Tommys jul” 2014 med nyskrivna låtar och sånger i årtidsanpassade översättningar. ”Vinterns varmaste klapp … i sådana här sammanhang är han fortfarande den bäste” och ”Fullträff, Körberg … säsongens värdigaste julskiva” skrev tidningarna om albumet som följdes av lika hyllade julkonserter.

Malena och Tommy delade scen för första gången förra sommaren då de gjorde en bejublad konsert tillsammans på Dalhalla. Under tre kvällar slog de nytt publikrekord och konserten hyllades i media – Aftonbladet kallade duon ”Det perfekta paret på scen” och skrev att ”Ernman & Körberg kan sjunga all sorts musik – och båda har samma humor”.

Till julen står två av våra bästa sångare och underhållare återigen på scen tillsammans och bjuder på en personlig julkonsert där klassiska julfavoriter blandas med allt från pop och jazz till folkmusik och klassiska stycken. Som vanligt med en hel del skratt och överraskningar!

För den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen, en kör och några av Sveriges mest framstående instrumentalister, bland andra Jan Bengtson, Mats Bergström, Calle Flemsten, Fredrik Jonsson och Johan Liljedahl.

Konserten presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se för show- och konsertnyheter, erbjudanden och tävlingar.

Lokal: Helsingborg Arena

Helsingborg Arena är en multiarena i Helsingborg, lokaliserad till Olympiaområdet i närheten av fotbollsarenan Olympia och idrottsanläggningen Idrottens hus. Det första spadtaget togs den 17 september 2010 och invigningen av arenan ägde rum den 30 november 2012.

Datum / Tid

fredag, 16 december 2016 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Helsingborg Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

450 - 795

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad