Menu

Carola - Drömmen om julen

Helsingborg

Helsingborg Arena
lördag, 26 november 2016 kl:19:30

Efter mer än 30 år som artist är Carola närmast en musikalisk institution i Sverige. I och med sitt legendariska genombrott i Melodifestivalen 1983 med ”Främling” etsade hon sig fast i varje svenskt medvetande och några av hennes största hits, ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad av en stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991), är en del av den svenska musikhistorien.

2014 glänste Carola i ”Så Mycket Bättre”. Hennes medverkan och låtversioner hyllades enormt och media skrev att den säsongens rekordhöga tittarsiffror var ett resultat av ”Carola-effekten”. Därefter följde en rad utsålda, hyllade och kritikerrosade turnéer.

Carola befinner sig för närvarande i studion ihop med en av Sveriges mest välrenommerade producenter/arrangörer. Tillsammans spelar de in ett nytt julalbum för piano och liten orkester. Mer information kommer att avslöjas senare i höst.

TIDER:
Dörrar matgäster: 18.00
Dörrar showgäster: 18.00
Showstart: 19.30

TERRASSPLATSER MED MAT
Till denna show serverar Restaurang Dahlbergs en tre-rätters showmeny. Avnjut denna på bästa plats på våra fina terrasser på läktaren. Dessa bokas via ticketmaster.se. För bordsbokning i restaurangen, http://dahlbergs.restaurangonline.se/event

Meny:

Förrätt:
Lättrökt torsk, variation på rödbetor, färskost, picklad grönt, frasig lök, brioche

Huvudrätt:
Kalvytterfilé, potatisgratäng, gröna bönor, bacon, ragu på fänkål, puylinser och rödlöksmarmelad, cafè de Parissmör

Efterrätt:
Dahlbergs pannacotta
Kaffe


Helsingborg Arena är en multiarena i Helsingborg, lokaliserad till Olympiaområdet i närheten av fotbollsarenan Olympia och idrottsanläggningen Idrottens hus. Det första spadtaget togs den 17 september 2010 och invigningen av arenan ägde rum den 30 november 2012.

Datum / Tid

lördag, 26 november 2016 kl: 19:30

Plats

Helsingborg, Helsingborg Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr - 6015kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad