Menu

Eva Dahlgren - En Blekt Blondins Hjärta

Helsingborg

Helsingborg Arena
lördag, 22 oktober 2022 kl:19:30

Efter 30 år i skivhyllan återvänder ”En blekt blondins hjärta” med Eva Dahlgren – ett hyllat, prisbelönat och historieskrivande mästerverk som gjort ett djupt avtryck i svensk musiksjäl. 3 kvällar på Göta Lejon sålde slut på mindre än 6 minuter och nu står det klart att Eva tar konserten vidare på en efterlängtad Sverigeturne med “En blekt blondins hjärta – Vintage Tour”.

Åldersgräns: 13 år (gäller även i målsmans sällskap)
Längd: Ca 90-105 min, ej paus

HCP-platser
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)

Terrasspaket
Upplev en helkväll med god mat och show i bekväm miljö på Arenans terrasser. Ni börjar kvällen med att avnjuta en vällagad buffe från vår restaurang och ser sedan era favoritartister från samma platser. Kvällens buffemeny utformad efter säsongens råvaror med kött-, fisk-, fågel- & vegetariska alternativ, samt mängder av tillbehör. Avsluta middagen med något läckert från vårt lilla gottebord.

Välkommen att boka Terrasspaket via hbgarena@helsingborg.se


Arrangör: All Things Live
Läs våra köpvillkor här!

Helsingborg Arena är en multiarena i Helsingborg, lokaliserad till Olympiaområdet i närheten av fotbollsarenan Olympia och idrottsanläggningen Idrottens hus. Det första spadtaget togs den 17 september 2010 och invigningen av arenan ägde rum den 30 november 2012.

Datum / Tid

lördag, 22 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Helsingborg, Helsingborg Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad