Kluredo- Lös Ett Virtuellt Mordmysterium I Helsingborg 17-18 April

Helsingborg CityDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ta på dig detektivmössan och spela vårt virtuella Mordmysterium. Biljetten gäller för 1-4 personer och man väljer om man vill göra det under fredag eller lördag.
Det kan enklast beskrivas som en blandning av ett stort Cluedo och Pokemon Go. Succén från förra året kommer tillbaka och ni som inte deltog får chansen igen. Det är samma mordgåta med Glenndale.

En lugn promenadaktivitet utomhus. Ni arbetar i små team på 2-4 personer och ni använder vår egna Kluredo-app för att navigera. Du kommer att samarbeta med dina vänner, leta efter virtuella vittnen och lösa gåtor och utmaningar tillsammans.
Allt för att eliminera både misstänkta och mordvapen f ör att knäcka fallet och avslöja mördaren. 16 vittnen och 6 möjliga mordvapen. Ni tävlar emot alla andra lag som deltar samtidigt i din stad dessa dagar. Mest poäng vinner!

Vi föreslår att ni klär ut er för att se ut som äkta detektiver och komma in i rätt stämning. (Att klä ut sig är inte obligatoriskt).

Kan ditt team av detektiver lösa mordgåtan och knäcka fallet?

Så Detektiv, skynda dig! Köp din biljett idag och missa inte den roligaste dagen du kan ha med dina vänner på hela året!

bOBS!/b Starttiden är valfri mellan 10-15 och eventet avslutas kl. 18.00. Biljetten är giltig för antingen den 17 eller 18 april.

Den hemliga startplatsen meddelas via mail några dagar innan så det är viktigt att du registrerar rätt mailadress.

iframe width=560 height=315 src=https://www.youtube.com/embed/ZHaASxoxsS8 frameborder=0 allow=accelerometer autoplay clipboard-write encrypted-media gyroscope picture-in-picture allowfullscreen/iframe

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-17 10:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: