Menu

Medlemskap Kärnan 2016

Helsingborg

Helsingborg
lördag, 31 december 2016 kl:19:07

Som medlem i Supporterklubben Kärnan är du en del av en stark och stabil förening som alltid arbetar för HIF:s bästa. Vi är supportrarnas enade röst i många olika frågor och vi har en god dialog med hela HIF:s organisation. En medlemsstark förening är en röst att räkna med!


Som medlem i Kärnan får du även åka med på våra resor som ofta är till väldigt bra priser. Du får också möjlighet att vara med på alla de aktiviteter vi ordnar, som exempelvis talarkvällar och den årliga fotbollsturneringen. Allt detta får du för endast 100 kronor (75 för dig som är under 18) och familjemedlemskap kostar 200 kr ( 2 vuxna och 3 barn) Namn skickas till medlem snabel-a karnan punkt nupå alla medlemmar.


2013 och 2014 passerade vi 1100 medlemmar, det planerar vi att slå 2015, med din hjälp.


OBS! För att underlätta hanteringen i vårt medlemsregister så har vi lagt till en flik där ni kan lägga in ert medlemsnummer från 2014.


Helsingborg (stavat Hälsingborg mellan 1912 och 1971) är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare och utgör befolkningssmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där endast fyra kilometer skiljer staden från Helsingör i Danmark. Stadens geografi domineras av den branta sluttningen Landborgen som löper längs Öresund, något indragen från kusten. Mellan strandterrassen och landborgsterrassen finns ett antal raviner som bildats under den senaste istiden. I centrum är arkitekturen en tätbyggd stenstad, med monumentala och storstadsmässiga hus mot paradgatorna Drottninggatan och Järnvägsgatan samt, mot Stortorget, Sankt Jörgens plats och Trädgårdsgatan. I gatorna bakom denna bebyggelse är arkitekturen mer småskalig och intim.

Datum / Tid

lördag, 31 december 2016 kl: 19:07

Plats

Helsingborg, Helsingborg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

75kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad