kl: 19:00

Vänskapsgalan 2016

Helsingborgs ArenaDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vänskapsgalan är tillbaka med en helt ny gala!
En galakväll fullt med glitter, pyroteknik, budskap och högklassig underhållning med några igenkända artister och nya talanger och vi kommer bjuda på en fantastisk hitparad.


Galakvällen har fokus på mobbning och dess effekter i alla åldrar, En helkväll med artister, dansare som vill förändra bilden av mobbning genom att ge budskap. Vänskapsgalan kommer prata mycket kring mobbning och hur vi allmänheten kan vara med och ändra problemet. Just denna kväll finns inga hinder, bara glädje, musik, dans och viktiga budskap.


Latif Ansari framför en stark monolog ifrån sin uppväxt, Monolog som verkligen sätter sig till beröring, Vi har bland annat med oss Magnus Johansson, Art Nation, Coastline, Rasmus Eriksson, Linnéa Andersson, m.fl.


Andreas Ekelöf och Vänskapsgalan hälsar för andra året er välkomna till en fantastisk och betydlig full kväll och en kväll utöver det vanliga!


Kombinationen mat, show och begåvade artister är vårt kännetecken.


Varmt välkomna till ännu en Vänskapsgala.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-03-26 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: