Menu

Anna Stadling En akustisk jul

Helsingborg

Jarl Kulle Scenen
torsdag, 7 december 2023 kl:19:00

CultureClub Engelholm bjuder in till en intim och nära Julkonsert!
 Med en akustisk värme och känsla sätter den välkända sångerskan - Anna Stadling - med medmusiker - en stämning som vi lovar sitter i lite längre! Julefrid på riktigt!
 Anna Stadling ses ofta i sällskap med Helene Sjöholm och denna eminenta duo har förgyllt TV-sofforna under många år. Tillsammans har de gett storslagna, rikstäckande julkonserter! Så även i år, då de ger tre föreställningar i Stockholm med omnejd. Dessa parhästar gav även ut ett Julalbum under 2022.
Nu ger dessutom Anna Stadling ett par unika julkonserter i egen regi! ”En akustisk jul” i Ängelholm är en av få i landet!
 Anna Stadling gav i oktober 2023 ut sitt sjätte fulländade album, Långt ifrån ensam” (OLGA/ADA Warner)och är ett resultat av samarbetet mellan Stadling och gitarristen, låtskrivaren och producenten Anders Pettersson. Albumet innehåller en samling låtar baserade på Annas liv och utstrålar ljus, kärlek och hopp blandat med djupare och mer allvarliga teman kring livets gång och personliga utmaningar.
Albumet ”Långt ifrån ensam” är en vindlande resa genom olika skeden av livet, skildrat med Annas unika röst och känsla för att nå in i lyssnarens hjärta. Texterna fångar både vardagens små ögonblick och de större existentiella frågorna som berör oss alla.
 Nu hälsar vi er varmt välkomna till en decemberafton med musik som berör!
 För grupp, företagsbokning eller rullstolsplats, kontakta Anders på:
info@cultureclubengelholm.se
Entrén till foajén och kaféet öppnar 18.00
Obemannad garderob finns.
I samarbete med;
JB Ekonomi & Event AB
RP Nöje
 

Datum / Tid

torsdag, 7 december 2023 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Jarl Kulle Scenen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

188kr - 296kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad