Menu

TIMBUKTU & DAMN!

Helsingborg

Pålsjö Mat & Bar
söndag, 12 juli 2015 kl:18:00

*** PICKNICK ÄR EJ TILLÅTET PÅ DETTA EVENEMANG


Nyligen rönte Jason "Timbuktu" Diakité stor uppmärksamhet för sitt rörande tal han höll när han mottog Fem-i-tolv-rörelsens utmärkelse för sitt arbete mot främlingsfientlighet. Ett kvitto på att han med sitt stora patos är en av landets viktigaste röster.


I sommar är det dags att åter påminnas om att han tillsammans med kompbandet Damn! tillhör den absoluta eliten när det kommer till att leverera på scen. Och som vi tror kan bli årets konsert i Helsingborg, på stranden nedanför Pålsjö Mat & Bar. Solnedgång, dans, kalla drycker och en fantastisk kväll utlovas.


#FÖRLIVETTILLDÖDEN


-------------------------------------------------------


PRAKTISK INFORMATION: (obs kan ändras) Filt är välkommet att ta med. Försäljning av Mat, dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området för alla. På grund av säkerhetsskäl får INTE Barnvagnar, campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Ta väl hand om stranden då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!


13-års gräns gäller på detta arrangemang
På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet.


Barnvagn är inte tillåtet, detta också på grund av säkerhetsskäl.


FOTOGRAFERING ÄR EJ TILLÅTEN!

Datum / Tid

söndag, 12 juli 2015 kl: 18:00

Plats

Helsingborg, Pålsjö Mat & Bar

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad