kl: 12:00

Bayside Festival 2019

PixlapirenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Bayside Festival 2019
Pixlapiren - Helsingborg - Sweden
July 12-13 2019
baysidefestival.se
#baysidefestival


Från skaparna av succéfestivalen Brännbollsyran lanseras nya jättefestivalen Bayside Festival 12-13 juli 2019 i Helsingborg med målsättning att locka 20.000 besökare. Bayside Festival är Sveriges nya årligen återkommande sommarfestival mitt i sundets pärla mellan Sverige och Danmark på Pixlapiren i Helsingborg. Festivalen blir ett unikt evenemang med temat sommar, strand och vattensport kryddat med artister i världsklass. Bayside Festival, som kommer vara öppet både dagtid med skönt sommarhäng och kvällstid med stora artister, är något för hela Öresundsregionen att längta efter.


Nu står det också klart att amerikanska världsstjärnan Macklemore headlinear festivalen med sin enda spelning i Sverige 2019. Macklemore är en av världens mest populära och streamade hiphop-akter. Efter genombrottet och framgångarna med kollegan Ryan Lewis under de senaste åren, valde Ben “Macklemore” Haggerty att ge sig ut och söka nya musikaliska vägar. Resultatet blev skivan “Gemini”, som släpptes ifjol. Singlarna "These Days", “Glorius” och “Good Old Days” har streamats över en miljard gånger. Singlarna "Can't Hold Us Down" och "Thrift Shop" tillsammans med Ryan Lewis har också streamats över en miljard gånger.


Macklemore spelar på några av världens största festivaler 2019 och avslutar Bayside Festival 2019 på lördag 13 juli.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-07-12 12:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook