Menu

ASTA KASK MED SUPPORT

Helsingborg

Salongen, Uthämtning På Dkh!
torsdag, 29 maj 2014 kl:19:00

29 maj är det punk på salongen. Asta Kask ger sig med supporten Stilett ut på turne i vår och det känns självklart att de ska spela på salongen. Igen. Så här en 30 år senare. Vi lägger till ett lokalt punkband på menyn och räknar med en riktigt bra kväll.

Törebodabandet ASTA KASK har sedan 1978 levererat melodisk och snabb punk av högsta klass. Bandet har skapat ett outplånligt avtryck på punkscenen och inspirerat mänger av band, både svenska och utländska genom åren

De senaste åren har man fokuserat på att turnera utomlands – bl a har dessa resor tagit bandet till USA, Spanien, Tyskland, Colombia och Japan.

Argare än någonsin har ASTA KASK nyligen återtagit sin gamla backkatalog, startat eget bolag och släppte där i juni 2013 den aktuella fullängdaren “HANDEN PÅ HJÄRTAT” på sitt då nystartade bolag Kloakens Alternativa Antiproduktion.

Med sin något mörkare ton är skivan kanske den allvarligaste utgåva bandet släppt. Teman som maktutövande, revolution och uppbrott ackompanjeras av typiska astamelodier. Musik som med åren mognat och delvis hittat nya vägar, men som fortfarande låter Asta och punk, så kallad ”Rock mot svinen”!

Just hemkomna från sin tredje Japanturne tar bandet nu ny sats och åker ut på den omfattande HANDEN PÅ HJÄRTAT turne genom Svea rike. Med sig har man uppstickarna STILETT med medlemmar från bl.a. BOMBSHELL ROCKS, TYSTA MARI, THE (INTERNATIONAL) CONSPIRACY, ALONZO FAS 3 och TWOPOINTEIGHT. Tillsammans kommer de att göra varje turnestopp till en kväll att minnas!

ASTA KASK är bandet som inte är biologiskt nerbrytbart. På scenen lyser spelglädjen. Publiken har kul tillsammans med ett band som ständigt är aktuella, och som alltid ger allt. Det här, mina vänner, det här kommer bli bra!

Insläpp: 19.00 (mingel och servering)

Datum / Tid

torsdag, 29 maj 2014 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Salongen, Uthämtning På Dkh!

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad