Menu

Toto

Helsingborg

Sofiero Slott & Slottspark
onsdag, 10 augusti 2022 kl:19:30

LÄS DENNA INFORMATION INFÖR KONSERTEN!

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information har skickats den 12/4-21 till alla biljettköpare (till den mailadress som användes i samband med biljettköp).

--------------------------------------------------------

Få band har spelat så stor roll inom popkulturen som TOTO. De har släppt 13 studioalbum som sålt totalt över 40 miljoner exemplar och megahiten Rosanna har närmare 450 miljoner streams på Spotify.

Den 19 oktober 2020, en dag ifrån årsdagen av gruppens sista konsert, meddelades det att Lukather och Williams skulle fortsätta turnera under namnet TOTO. Taplin och Ham som tidigare turnerat med bandet är fortfarande kvar men nu tillkommer ytterligare tre musiker: bassisten John Pierce (som tidigare spelat med Huey Lewis and the News), trummisen Robert "Sput" Searight (Snarky Puppy), samt Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck).

Special guest: 10cc
10cc är ett av populärmusikens mest inflytelserika band som med en lång karriär och över 30 miljoner sålda album är ett levande bevis på att de med sina tidlösa låtar är lika aktuella nu som när det begav sig under glansdagarna på 70-talet.

Med en katalog som innehåller låtskatterna ”Dreadlock Holiday”, ”The Things We Do For Love”, ”I’m Not In Love”, ”Art For Art’s Sake”, ”Rubber Bullets”, och många fler är det ingen överraskning att 10cc har en hängiven skara fans över hela världen. Nu står det alltså klart att 10cc kliver in som special guests för det ikoniska Los Angeles-bandet Toto på deras två datum i Sverige.

INFORMATION INFÖR KONSERTBESÖKET:
Filt, picknick och alkohol i PET-flaska/Tetrapak är välkommet att ta med. Ingen picknick inom serveringsområdet. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entren och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

Stolar finns att hyra på plats för 60 kr. Hyrstolar betalas med kontanter eller Swish på plats och går inte att förboka - det är först till kvarn som gäller. Observera att hyrstolarna får inte placeras inom serveringsområdet.

Parkering kostar 50 kr per bil och betalas via sms, Easypark eller Parkster.

Extra bussar som kör direkt till Helsingborgs central kommer att avgå från parkeringen utanför Sofiero efter konserten. Värdar från Skånetrafiken kommer att finnas på plats och bussarna kör så länge det finns konsertbesökare kvar. Skånetrafikens normala taxa gäller.

Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!


Arrangör: All Things Live och Kulturbolaget

Datum / Tid

onsdag, 10 augusti 2022 kl: 19:30

Plats

Helsingborg, Sofiero Slott & Slottspark

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad