kl: 19:30

Thank You For The Music

Sofiero SlottDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Presenteras av KB West och Kulturbolaget


Den 23 juli gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding Sofiero Slott i Helsingborg med ”Thank You For The Music”. Det är en hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits.
Det kommer att bli svårt att sitta still!


Under hösten 2019 har denna mäktiga hitkavalkad turnerat för fulla hus.
Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström.
Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.
Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.


INFORMATION INFÖR KONSERTBESÖKET:
Picknick
Filt, picknick och alkohol i PET-flaska/Tetrapak är välkommet att ta med. Ingen picknick framför mixplats 30 minuter innan konsertstart. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.


Stolar
Ihopfällbara campingstolar och sittpallar är tillåtet att ha med in på området. Egna plaststolar, trädgårdsmöbler, bord och dylikt är ej tillåtet.
Det finns ett begränsat antal stolar som kan bokas via Tickster som tillägg till biljetten. De hyrda stolarna avser en plaststol med armstöd som hämtas ut på plats på Sofiero. Observera att inga stolar får placeras framför mixplats och att personalen på plats kan komma att hänvisa till lämpligt ställe.


Parkering
Parkering kostar 50 kr per bil och betalas via sms, easypark eller parkster. Man kan förköpa sin parkeringsbiljett på www.sofiero.sedå kostar det 40 kr.


Ej tillåtet
På grund av säkerhetsskäl får inte plaststolar, trädgårdsmöbler, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.
Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.


Biljetter
Alla biljetter säljes som ståplats. Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.


Åldersgräns:
Fri ålder - Barn under 13 år måste bära hörselkåpor. Barnvagnar är inte tillåtet, småbarn bärs i bärsele.


Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-07-23 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: