Menu

Kim Larsen & Kjukken + Nisse Hellberg med Band

Helsingborg

Sundspärlan, Utescenen
lördag, 2 juli 2016 kl:18:00

Kim Larsen & Kjukken + support
Nisse Hellberg och hans band gör Kim Larsen sällskap i Helsingborg!

18-års gräns, ej ok för yngre med målsman

Nöjet Konsert har tidigare meddelat att vi har säkrat även sommaren 2016 genom att välkomna Danmarks evige hjälte Kim Larsen och hans band Kjukken till Helsingborg.

Lördagen den 2 juli kommer de till Sundspärlan i Helsingborg, och nu kan vi med stor glädje presentera ytterligare en hjälte till lineupen den kvällen. Skånes egen ‘King of Rock’n’roll’ Nisse Hellberg kommer nämligen med sitt band, och det bjuds två toppartister i samma deal!

Kim Larsen har varit en stor del av Danmarks musikliv i mer än 30 år. På 70-talet som rösten i legendariska Gasolin, på 80- och 90-talen med en framgångsrik solokarriär och de senaste åren tillsammans med bandet Kjukken - bl a har deras album Mine Damer og Herrer samt Du Glade Verden på senare år sålt riktigt bra på hemmaplan. Han har alltid varit populär i Sverige och sommaren 2016 är han alltså tillbaka, med material från hela karriären - från Gasolin via soloperioden till nyskrivet material!

Nisse Hellberg, sångaren och låtskrivaren, har förgyllt vår tillvaro i nästan 40 år nu. Först i Wilmer X som med sina hundratals spelningar befäste sig som Sveriges liveband #1, och därefter har han fortsatt i samma tradition med Nisse Hellberg Band.

VI förväntar oss folkligt,festligt,fullsatt

Öppnar: kl 18:00
Support act ca 19:30

PRAKTISK INFORMATION: (obs kan ändras)
Försäljning av mat, dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området. Filt och picknick är EJ TILLÅTET!

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
Även husdjur lämnas hemma. Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

Mer info på www.nojet.se

Datum / Tid

lördag, 2 juli 2016 kl: 18:00

Plats

Helsingborg, Sundspärlan, Utescenen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad