Menu

HAMMERFALL & cyHra 7/7

Helsingborg

Sundspärlan
lördag, 7 juli 2018 kl:18:00

I sommar är det äntligen dags för Hammerfall att spela på Sundspärlans utescen. Göteborgs hårdrockshjältar får sällskap av supportbanden CyHra och DeGreed, två otroligt starka band som gör det här till en helkväll ingen hårdrockare vill missa!
Hammerfall har blivit en instutition inom svensk hårdrock. Debuten kom 1997 med "Glory to the Brave" och sedan dess har det hunnit bli nio studioalbum till. Den senaste skivan, "Built to last", kom 2016 och anses enligt kritiker vara en av deras bättre.
Med bland annat ex-medlemmar från In Flames och Amaranthe gör CyHra djupt personlig, musikaliskt modig metal. På kort tid har bandet gått från idé tiill fullfjädrat band. Trots att musiken, delvis inspirerad av U2 och Kent, kan uppfattas som förhållandevis mjuk finns det svärta och hårdhet inte minst i texterna.
Det blir en fantastisk utomhuskonsert på vår livescenHårdrocksbandet Cyhra släppte i oktober förra året sitt debutalbum “Letters to myself”. I bandet återfinns bl a de forna In Flames-medlemmarna Peter Iwers och Jesper Strömblad, samt Jake E, som lämnat sitt Amaranthe för att söka nya vägar.
Det gick snabbt från idé till verklighet när Cyhra bildades. De erfarna hårdrockarna har lagt sina gamla meriter bakom sig och satsar på sitt nya band.
Musiken som liras är melodisk metal, och redan kallas Cyhra för en "supergrupp" med meriter som:
Placeringar på 23 ”metal-listor” världen över samma vecka debutplattan släpptes
Nominerad till ”Årets Album 2017” av BanditRock
Stort intresse från de stora festivalerna runtom i Europa
Det blir en fantastisk utomhuskonsert på vår livescen!

Datum / Tid

lördag, 7 juli 2018 kl: 18:00

Plats

Helsingborg, Sundspärlan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad