Menu

Disco Night Fever

Helsingborg

Sundspärlan
fredag, 19 oktober 2018 kl:19:30

Disco Night Fever - med Jessica Andersson, Magnus Carlsson m fl.


Bered er på den ultimata discoshowen "Night Fever" med Jessica Andersson, Magnus Carlsson, Erik Segerstedt och Johanna Beijbom. Aldrig förr har discokulorna snurrat så rätt i takt och glittrat så väl ikapp med de proffsiga artisterna på scen.


Wow vilken kväll!
Nu släpper vi loss rejält och snurrar discokulan till den sköna musiken från 70- och 80-talet. Vi minns kläder, dansmoves och hits från Billboardlistorna! Ta med dig alla du känner!


Klockan 20.00 öppnar restaurangen som bjuder på en läcker italiensk buffé med ett axplock av italienska favoriter. Dessutom ingår en dryck. Under middagen spelar kvällens DJ plattor och skapar den rätta stämningen bland alla gäster.
En timma senare (21.00) drar vi upp ridån för showen. Det blir riktigt disco-knockout där första introt banar väg för nostalgihitsen som känns lika aktuella fortfarande!


Afterpartyt (från ca kl 22.00) ger kvällens DJ utrymme att tänja på gränserna och gräva fram ytterligare låtar som du trodde att du glömt....Barerna erbjuder förstås de populäraste drinkarna från förr.
Dessutom karaoke för den som vill och vågar.

Datum / Tid

fredag, 19 oktober 2018 kl: 19:30

Plats

Helsingborg, Sundspärlan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad