Paolo Roberto 2020-09-10

Sundspärlan


BILJETTER / MER INFORMATION


Nu är föreläsningen med Paolo Roberto äntligen här!


*********


"Det finns inga mirakelkurer"
Det skrivs mer än någonsin om hälsa och det kommer ständigt nya dieter och träningsformer. Trots detta blir svensken allt mer överviktigt och 14 % lider av fetma och generellt stoppar vi i oss mer än vad vi gör av med.


Det gäller att sortera i hälsoträsket – och den dåliga nyheten är att det inte finns några mirakelkurer medan den goda är att små förändringar leder till stora förbättringar. Det gäller att vakna varje dag och hålla fast vid sin plan och planera in och prioritera sin hälsa.


Träning ska kännas bra efter utfört pass och inte innan. Alltför ofta väntar vi på att motivationen ska komma istället för att leta upp den. Framför allt handlar det om hur du mår och inte hur du ser ut. För filar du för mycket på ytan blir det tomt i bröstet.


*********


OM PAOLO
Paolo Roberto har gått från ett djupt utanförskap till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VM-titel och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.


Gemensamt med de parallella karriärerna är den konstanta frågan: Ska du? Paolo har konstant vägrat att låsa in sig i ett fack och alltid låtit nyfikenheten varit större än rädslan. För rädslan är det fängelse där du låser in dina drömmar.


Entreprenörskap handlar om att tänka annorlunda och att våga ta steget. Det finns ingen perfekt plan, produkt eller samarbete. Ibland måste man våga lyfta och bygga vidare man flyger


*********


? TIDER


?18.00 Insläpp


?19.00 Föreläsningen startar


Föreläsningen pågår i cirka 90 minuter med efterföljande frågor, foto och autografer.


? BILJETTER - släpps fredag 24/1


Begränsat antal i varje kategori. Serviceavgift tillkommer.


? MATEN SOM SERVERAS


Det går självklart att äta på plats och man beställer i foajebaren vid ankomst. Man förbeställer alltså inte någon mat. Caféet erbjuder fika och kaffe. Dessutom Pasta Paolo med kyckling och pesto 75 kr eller räksmörgås 75 kr och rostbiffssmörgås 75 kr. Såklart finns vegetariskt alternativ!


? GARDEROB


Det finns garderob på plats.


? ÖVRIGA FRÅGOR


Maila robert snabel-a blisedd punkt se


Detta arrangemang är ett samarbete med Bli Sedd

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-09-10 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

199kr - 349


Kort länk hit: