Lasse Stefanz & Lars-Kristerz 25/9 -20

SundspärlanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Danskväll med Lasse Stefanz och Larz-Kristerz


Det två legendariska banden står på samma scen denna kväll. Det blir en fantastisk partystämning i huset, med god musik och glada gäster!


Det började med en gitarr på postorder, några grytlock och en gammal rörförstärkare. Sedan var bandet Lasse Stefanz bildat och målsättningen klar, ”vi ska bli det bästa dansbandet i Sverige”. De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar mm. Den 22 ton tunga turnébussen rullar så gott som varje helg iväg från Kristianstad och runt hela Norden. Lasse Stefanz levererar partymusik varje kväll, svetten lackar och bootsen är alltid putsade.


”Folk som kommer och dansar verkar, faktiskt, ha lika roligt som vi och det är det vi försöker uppnå. Vi vill sprida glädje. Vårat motto är att de som lyssnat på oss en kväll ska gå hem med ett leende på läpparna.” Larz-Kristerz bildades våren 2001 i Älvdalen. Efter att ha vunnit dansbandskampen 2008 blev suget efter ett ”Larz-Kristerz” större än de kunnat ana och nu turnerar de över hela Sverige och har släppt sju skivor.


INFO:


Ålder: 18 år


Vart: Sundspärlan, Fältarpsvägen 60


Datum: 27 mars 2020


Dörrarna öppnar kl. 20.00
Dans 21.00-01.30


Förköp entré 210 kr + serv.avg


Entré i dörren 250 kr


------------------------------------------


Restaurang 20.00 - Entré & Grillbuffé 475 kr pp + serviceavgift

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-09-25 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: