Menu

Özz Nûjen, Mångfald eller enfald? 10/5

Helsingborg

Sundspärlan
måndag, 10 maj 2021 kl:19:00

Mångfald eller enfald?
Özz Nûjen använder humorns hjälp till att inspirera, tänka om och tänka till.
Om du är mottaglig att byta ut dina fördomar och ditt gamla tankesätt mot kunskap och istället tänka på möjligheterna med mångfald, så är denna föreläsning lämpad för dig.
Hur ser Sverige ut idag och hur kommer det att se ut om 10-20 år? Vilka är våra kunder, medarbetare och leverantörer? Vem ska köpa våra produkter?
Vem vill arbeta för oss och hur ska vi få dem att trivas? Ibland är det svårt att se möjligheterna i våra företag, organisationer och myndigheter.
Hur ofta möts man inte av fördomar och bestämda uppfattningar, både sina egna samt andras, som begränsar möjligheterna att lyckas med det man vill åstadkomma på sin arbetsplats?
Hur ofta möts man inte av dessa påståenden när man vill och behöver prata om förändringar och mångfaldsfrågor?
När Özz pratar om mångfaldsarbete i arbetslivet handlar det inte i första hand om etnisk mångfald utan om verklig mångfald.
Det är en stor skillnad. Verklig mångfald handlar om att inkludera HBT människor, rörelsehindrade, äldre, överviktiga, smala, invandrare, kvinnor m.m. och till slut blev dessa till en majoritet, fastän dessa frågor ofta kallas minoritetsfrågor.
Men det handlar även om mångfald i inställning, tanke och skapande. Att lära sig att utnyttja att vi är och tänker olika och att samspelet mellan olikheter kan skapa framgång.


Mat


Det går självklart att äta på plats och baren erbjuder mat, fika och kaffe. Förbeställ gärna när du köper din biljett. Välj mellan Kallrökt lax och skagen på hembakat foccacia, 125 kr alt. Hembakat foccacia med charkdelikatesser och ost, 125 kr


Missa inte denna inspirerande föreläsning.


Dörrar öppnas 19.00
Föreläsning startar 20.00

Datum / Tid

måndag, 10 maj 2021 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Sundspärlan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

345

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad