kl: 18:30

SABINA DDUMBA

The TivoliDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sabina Ddumba släppte år 2015 hitsinglarna ”Effortless” och ”Not Too Young” med vilka hon belönades en Grammis och P3-guldpris för Årets Nykomling. Samma år turnérade hon även runt Norden och fick ett erkännande som en liveartist av rang.? ?I oktober 2016 sedan kom sen hennes hett efterlängtade debutalbum Homeward Bound som fick kritikerna att jubla. Jan Gradvall kallade det Årets Klokaste Album och Nöjesguiden skriver att Sabinas aura av världsvan vishet genomsyrar stora delar av albumet.


Hon har på Homeward Bound samarbetat med flera stora producenter såsom LunchMoney (Nicki Minaj, Twenty One Pilots), producentkollektivet Wolf Cousins (Ariana Grande, Jennifer Lopez, Taylor Swift), Nick Ruth (Wiz Khalifa, Zara Larsson, Nick Jonas) och MNEK för att nämna några.


Med detta kritikerrosade album i bagaget kommer Ddumba åka ut på en omfattande vårturné 2017, med namn Homeward Bound Tour.


”Studion är kul, PR- arbetet är kul, men … Jag gör allt detta för att få spela live och möta publiken. Jag har som roligast när jag står på scen och jag älskar att spela live. Jag har fullt band med mig och jag satsar allt på min liveshow. Nu har jag äntligen släppt mitt debutalbum och jag längtar att få spela mina låtar för er.” säger Sabina.


--------------------


Ett år efter succédebuten med EP’n 12 år är Leslie Tay nu aktuell med nya singeln “Lever Livet” feat. Timbuktu som släpptes den 26 maj. Redan nu kan vi höra ett smakprov på hur Leslies musikskapande har utvecklats i form av låtarna “Uh Yeah” och “S&S”, som släpptes den 16 maj.


Nu är uppföljaren, andra upplagan av SKISSER & SMS släppt: soundcloud.com/youmeh/sets/skisser-sms-2


Att Leslie är en produktiv musikskapare är ingen nyhet. Under året har Leslie skrivit och producerat Cherries kritikerhyllade debut “Sherihan”, Jaqes ”Förbannelsen”, fått två grammisnomineringar för ”12 år” samt vunnit Musikförläggarnas pris.


“Det finns så många dimensioner av mig. Att det enda sättet för mig att ta fram det, är genom musik. Visionen har alltid varit i mitt huvud. Nu vill jag visa den.”


Leslie Tay feat. Timbuktu “Lever Livet” släpps den 26 maj på Sweden Music


The Tivoli är en nattklubb och ett konsertställe beläget i Ångfärjestationen på Hamntorget i Helsingborg där många stora svenska och utländska artister spelat.


Klubben ägs av Nöjesbolaget KAMP i Helsingborg AB, som 2008 hade 19 anställda och omsatte 25,8 miljoner kronor. Klubben arrangerar varje år ett flertal konserter med olika typer av artister. Vid riktigt stora konserter räcker inte klubben till och istället kan dessa hållas på Helsingborgs konserthus eller på Sofiero slott. The Tivoli anordnar även andra tillställningar, som bland annat musiktävlingarna Företagsrock och Popcorn, samt Stand-up comedy. Nattklubbsverksamheten hålls på lördagar och på fredagar arrangeras klubben Kingston.


The Tivoli startades av konsert- och klubbarrangörerna Hans Jönsson och Joakim Olin och invigdes den 6 september 1996. Klubben hyrde in sig i lokaler i Ångfärjestationen, vars funktion som färjeterminal upphörde den 10 juni 1991, då färjetrafiken flyttades över till den nybyggda Knutpunkten. Klubben huserade i byggnadens östra del, i den del som utgjorde den ursprungliga Ångfärjestationen från 1898. I tillbyggnaden i väster från 1901 inhystes olika ungdomsverksamheter i Helsingborgs kommuns regi, främst Club 64 och Café Ångfärjan. Under 2000-talets första decennium renoverades främst Vinylbaren i samband med att en restaurangtillbyggnad från 1970-talet revs och ersattes med en veranda. När ungdomsverksamheten i tillbyggnaden lades ner tog The Tivoli över lokalerna och i februari 2009 invigdes där den nya klubben Cirkus.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-03-30 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Sabina Ddumba

Sabina Ddumba, Not Too Young på Spotify

Not Too Young

Not Too Young

Sabina Ddumba, Effortless på Spotify

Effortless

Effortless

Sabina Ddumba, Not Too Young pt. 2 på Spotify

Not Too Young pt. 2

Not Too Young pt. 2