Menu

Isaac And The Soul Company

Helsingborg

The Tivoli
fredag, 8 april 2022 kl:19:00

Efter två utsålda och bejublade konserter i Helsingborg kommer nu Isaac And The Soul Company tillbaka till The Tivoli. Den 8 april 2022 är ni välkomna att uppleva en galen helkväll tillsammans med oss! Konserten håller på mellan kl. 21.00 - 23.00 och sen blir det Party efter det.


WHACK! Första trumslaget kastar vardagen överbord. Sen finns bara här och bara nu, en ändlös ström av happiness. ONE, TWO! Det är Isaac – mannen som har laddat halsen med honung och dynamit. THREE, FOUR! Det är The Soul Company – tåget som ökar farten hela vägen fram till Paradiset. Det är Soul! Dance! Party! och det svänger LET ME TELL YA!


————————————————


Boka bord på Gräddhyllan (balkongen i konsertsalen) med en fantastisk konsertbuffé?
Den ena kvällens buffé är inte den andra lik då rätterna varierar beroende på säsong och tillgång av fina råvaror. På buffén kommer det att finnas kött, fågel, fisk och vegetariska alternativ. Dessutom ingår det någon form av dessert. Vår ambition är att skapa en härlig konsertbuffé som du ska njuta av och minnas länge! Buffén på Gräddhyllan kostar 395kr/per person.


För att boka bord på Gräddhyllan i samband med konserten ber vi er maila info snabel-a thetivoli punkt se Meddela gärna då ifall ni har några speciella matpreferenser så fixar våra kockar något efter dina önskemål.
Smaklig spis!


ANKOMSSTID FÖR ÄTANDE GÄSTER PÅ GRÄDDHYLLAN ÄR 18:30


————————————————


The Tivoli är en nattklubb och ett konsertställe beläget i Ångfärjestationen på Hamntorget i Helsingborg där många stora svenska och utländska artister spelat.


Klubben ägs av Nöjesbolaget KAMP i Helsingborg AB, som 2008 hade 19 anställda och omsatte 25,8 miljoner kronor. Klubben arrangerar varje år ett flertal konserter med olika typer av artister. Vid riktigt stora konserter räcker inte klubben till och istället kan dessa hållas på Helsingborgs konserthus eller på Sofiero slott. The Tivoli anordnar även andra tillställningar, som bland annat musiktävlingarna Företagsrock och Popcorn, samt Stand-up comedy. Nattklubbsverksamheten hålls på lördagar och på fredagar arrangeras klubben Kingston.


The Tivoli startades av konsert- och klubbarrangörerna Hans Jönsson och Joakim Olin och invigdes den 6 september 1996. Klubben hyrde in sig i lokaler i Ångfärjestationen, vars funktion som färjeterminal upphörde den 10 juni 1991, då färjetrafiken flyttades över till den nybyggda Knutpunkten. Klubben huserade i byggnadens östra del, i den del som utgjorde den ursprungliga Ångfärjestationen från 1898. I tillbyggnaden i väster från 1901 inhystes olika ungdomsverksamheter i Helsingborgs kommuns regi, främst Club 64 och Café Ångfärjan. Under 2000-talets första decennium renoverades främst Vinylbaren i samband med att en restaurangtillbyggnad från 1970-talet revs och ersattes med en veranda. När ungdomsverksamheten i tillbyggnaden lades ner tog The Tivoli över lokalerna och i februari 2009 invigdes där den nya klubben Cirkus.

Datum / Tid


fredag, 8 april 2022 kl:19:00

Plats

The Tivoli Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

370

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad