Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 13:00

Planera din trädgård - trädgårdsdesign grund maj

Valhall Park ÄngelholmDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Planera din trädgård – grundkurs i trädgårdsdesign


Innehåll: Hur planerar man sin trädgård, vad ska man börja med? Vi går igenom grunderna i hur du kan planera din trädgård; utformning och rörelsemönster, trädgårdens olika formspråk och stil, design med växter och växtval för olika typer av jordar, trädgårdens läge och årstider, hur kombineras färg och form. Vi kommer även att gå igenom vad som gör en trädgård lättskött, fallgropar att undvika samt det där lilla extra. Föreläsning varvas med praktiska övningar, så ta gärna med ritning på egen tomt i några ex för vi kommer att göra olika skisser.


Kursledare: Sara Hall, Gröna Sara Trädgårdsdesign
Jag är utbildad trädgårdsdesigner som siktar på att bli diplomerad trädgårdsarkitekt inom ett par år. I mitt företag jag hjälper folk att planera trädgårdsdrömmar. Genom åren har jag samlat på mig breda kunskaper inom bl.a. växtkunskap, växtkomposition och trädgårdsdesign. Min filosofi är att det ska vara enkelt att ha trädgård och med dagens teknik finns det många lösningar som sparar tid! Finns i Gamla Skolan Stora Harrie, 1,5 mil norr om Lund med en visningsträdgård under uppbyggnad, bigård och Trädgård- och återbruksbutik.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-03 13:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: