Rock It Festival 2019

Via MarinaDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bDen 10 augusti 2019 arrangeras för tredje gången ”ROCK IT Festival – Ängelholm”./b

Med dubbla gitarrslingor, tunga riff, dubbelkaggar, power chord, sommar, spännande mat, kärlek och en fantastisk festivalpublik gör vi återigen tillsammans bästa festivalen. Where words fail, music speaks.

bVÄLKOMNA/b

bLINE-UP:/b
Hardcore Superstar
Millencolin
Hurula
Bokassa
Skraeckoedlan
Thundermother
The Carburetors
Deville
Jay Smith and His SCR Band
Arre! Arre!

bUTSTÄLLARE/b
Holy Smoke BBQ
Höganäs Bryggeri
Fler kommer att presenteras.

bDATUM:/b
10 augusti.

bTIDER/b
Insläpp ca 13.00.
Festivalen beräknas avslutas ca. kl 00.00-01.00.

bPLATS:/b
Ängelholms Hamn i Skälderviken

bMAT OCH DRYCK:/b
Området tillhandahåller mat och dryck (öl, vin, cider och alkoholfria alternativ), Mat och dryck får ej medtagas in på området.

bSTOLAR, BORD etc:/b
Stolar, bord, paraplyer samt övriga farliga föremål som kan skada andra eller hindra framkomligheten får ej föras in på festivalområdet. Arrangören ansvarar inte för föremål som är lämnade utanför entrén.

bHUSDJUR:/b
Husdjur får inte vistas på festivalområdet.

bÅLDER:/b
18-års gräns, Ej ok för yngre med målsman.

bHUSBIL, HUSVAGN ELLER BÅT:/b
Ängelholms Föreningshamn tillhandahåller ett antal uppställningsplatser för husvagn, husbil och båt. Platserna ligger i direkt närhet till festivalområdet. Det är Hamnföreningen som ansvarar för dessa. Det går att reservera plats för båt, men för husbil och husvagn är det först till kvarn som gäller.

Bokning för båt i gästhamn sker via deras hemsida a target=_blankhref=http://new.afh.nu/new.afh.nu/a eller på 0431-213 25.

bCAMPING:/b
För reservation av uppställningsplats till husbil, husvagn, tältplats eller stuga rekommenderar vi Råbocka Camping som ligger 1500 meter från festivalområdet. a target=_blankhref=http://rabockacamping.se/sv/rabockacamping.se/a

bHANDIKAPPAD:/b
Ledsagare går med in gratis.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-10 14:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: