Saker att göra på Juldagen

Juldagen


tisdagen den 25 december 2018 - Juldagen är en av de verkligt stora högtidsdagarna, för många den allra största, inom kristenheten då man firar Jesus födelse. Enligt de flesta kristna samfund infaller juldagen den 25 december, enligt ortodox kristen tradition, den 7 januari. I de flesta länder är juldagen den dag då man firar jul mest, men till exempel i Finland och Sverige är de viktigaste traditionerna kopplade till julafton. I Sverige har juldagen fått en viktigare roll genom att man i många splittrade familjer då besöker den släktgren som inte deltar i julaftonens firande. En högtidlig mässa firas natten mellan julafton och juldagen. Många går till kyrkan på julottan.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på MIKE PERRY på The Tivoli
december
25
kl: 00:00
Helsingborg, The Tivoli, Köpenhamnskajen 1

...
Biljetter/Info

Bild på Juldagen firas med The BobCats på Charles Dickens Pub & Restaurang
december
25
kl: 22:00
Helsingborg, Charles Dickens Pub & Restaurang, Södergatan 43

...
Biljetter/Info

Bild på Juldagen på Gastro på Gastro
december
25
kl: 22:00
Helsingborg, Gastro, Järnvägsgatan 3

Årets mest efterlängtade utekväll är här, den mytomspunna "Juldagen". Av den anledningen har vi i flera månader ritat på detta projekt, och kan nu med stolthet avslöja våran tolkning av denna traditionsrika kväll. Ni som vill ha er en upplevelse likt inget annat på Juldagen, se hit. Vi bjuder på allt annat än tradition, vi skapar en helt egen. JULDAGEN PÅ GASTRO - BY SEEYOUMONDAY I samarbete med Gastro, Moët Chandon, Dom Perignon, Belvedere och ett antal andra...
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här
Hitta oss på Facebook