Menu

West of Eden

Jönköping

Jönköpings Teater
onsdag, 8 december 2021 kl:18:00

Celtic Christmas - en julkonsert med West of Eden.


West of Eden bjuder återigen in till keltiskt julfirande på Jönköpings Teater!
Irländsk och engelsk folkmusik står i centrum när Christmas Carols, svängigt låtspel, medeltida hymner och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert.


Bandet är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. Deras inspelningar av Celtic Christmas-konserterna har hyllats storts i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.


West of Eden har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken.


Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopfler’s band som Alison Krauss & Union Station. De har turnerat bl.a. i England, på Irland och ända bort till Kina. I höstas släppte West of Eden sitt första album på svenska där de gjorde sina egna "irländska" tolkningar av Evert Taubes låtskatt. Men nu är det dags för en keltisk jul. Välkomna!!


West of Eden är:
Lars Broman: Fiol
Martin Holmlund: Bas
Ola Karlevo: Trummor, Bodhran
Jenny Schaub: Sång, Dragspel, Tin Whistle
Martin Schaub: Sång, Akustisk Gitarr, Piano
Henning Sernhede: Gitarr, Mandolin


TILLFÄLLIGA AVBOKNINGSREGLER
För att du ska känna dig trygg med att köpa biljetter i dessa osäkra tider kommer vi under en period att tillämpa mer flexibla avbokningsregler på denna föreställning. Detta innebär att du kan avboka dina biljetter fram till 48 timmar innan föreställningsstart, även utan läkarintyg. Detta för att du lätt ska kunna stanna hemma om du känner av lättare förkylningssymptom eller om du känner dig orolig. Precis som vid ordinarie bokningsregler kan du fram till föreställningsstart återköpa dina biljetter mot uppvisande av läkarintyg.


ÖVRIG INFORMATION


Arrangör:
Luger och Destination Jönköping


Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen


Föreställningens längd:
Cirka 90 minuter


Paus:
Nej


Åldersgräns:
13 år


Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.


Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.


Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.


West Of Eden
2024-10-02 20:00:00
Malmö, Medley – Musik, Mat & Mer

Datum / Tid

onsdag, 8 december 2021 kl: 18:00

Plats

Jönköping, Jönköpings Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad