Menu

Al Pitcher - My Happy Place

Jönköping

Konserthuset
fredag, 14 oktober 2022 kl:19:00

My Happy place
Al Pitcher fann sin plats i Sverige. Engelsmannen vars signaturhumor får oss att med stor värme skratta åt det vi kallar svenskt kallar Sverige för ”My Happy Place”. Men trots att Al bott här i tolv år kämpar han fortfarande med att förstå sig på de svenska traditionerna och precis som vi letar han efter lyckan. Finns den – och i så fall var? Varmt välkommen till Als värld i den nya föreställningen ”My Happy Place”.
Al Pitchers standup-show “Fy fan Sverige” har streamats på SVT Play över en miljon gånger. Med uppföljaren “Sverige Syndrome”, som även den visades på SVT, turnerade Al i Sverige för fullsatta hus. Showen gjorde dessutom succé med utsålda föreställningar i New York, London, Köpenhamn och Amsterdam. Båda föreställningarna finns att streama på Netflix.
Al Pitcher är född i England, uppvuxen på Nya Zeeland och startade sin standup-karriär i London 1999. Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen, redan 2011 vann han utmärkelsen “Bästa manliga komiker” på Svenska Humorgalan.
Bland Al Pitchers föreställningar märks ”Fika Tour” (2012), ”Påtår” (2013), ”Näämen it’s Al Pitcher Tour” (2014) samt ”Sverige Syndrome” (2017).
Den pågående föreställningen ”My Happy Place” hade premiär 14 april 2022.
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
The Golden Silence AB
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 90 minuter
Paus:
Nej
Åldersgräns:
Ingen. Alla måste ha biljett oavsett ålder.
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid

fredag, 14 oktober 2022 kl: 19:00

Plats

Jönköping, Konserthuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

415

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad