Menu

Pernilla Wahlgren har Hybris

Jönköping

Konserthuset
lördag, 1 oktober 2022 kl:19:30

Hon Kom
Hon Sågs
Hon Sponsrades
Pernilla Wahlgren har Hybris
Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.
Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Kim Sulocki och Linus Wahlgren i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.
VIKTIG INFORMATION!
Föreställningen är flyttad från den 5 maj 2022 till den 1 oktober 2022. Du som har köpt biljett har fått information via epost.
ÖVRIG INFORMATION
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 1 timma 50 minuter
Paus:
Nej
Åldersgräns:
Ingen. Alla måste ha biljett, oavsett ålder.
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid

lördag, 1 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Jönköping, Konserthuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

565

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad