Menu

Chris Kläfford

Jönköping

Jönköpings Konserthus Elmia #2
fredag, 10 december 2021 kl:18:30

Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Chris framträdande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal.


Debutsingeln "Treading Water" gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.


Under sommaren 2019 har Chris Kläfford följt med på alla svenska datum under Gyllene Tiders avskedsturné.


Chris gjorde under hösten 2019 succé i TV-programmet AMERICAS GOT TALENT i USA:


Fredag den 10 december kommer Chris Kläfford med band till Konserthuset i Jönköping - missa inte Sveriges bästa röst!


**INFÖR DITT BESÖK**


**Vaccinationsbevis**
Från den 1 december behöver du visa upp ett vaccinationsbevis som intygar att du tagit minst två vaccindoser. Det ska också ha gått minst två veckor sedan den andra dosen. Vaccinationsbeviset ska vara digitalt eller i pappersform och visas upp tillsammans med giltig legitimation för att komma in på Jönköpings Konserthus. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna. Om du av hälsoskäl inte kunnat vaccinera dig behöver du visa upp ett läkarintyg på detta. Testbevis (bevis på negativt provsvar vid testning för covid-19) och tillfrisknandebevis är ej giltiga alternativ till vaccinationsbevis. Vi ber även att de i sällskapet som är under 18 år tar med sig giltig ID-handling.


Du beställer ditt digitala vaccinationsbevis på www.covidbevis.semed hjälp av e-legitimation eller mobilt bank-ID. Där finns även information om hur du gör om du inte har e-legitimation eller mobilt bank-ID.


Har du redan laddat ner ditt vaccinationsbevis ber vi dig att dubbelkolla så att det fortfarande är giltigt. Om det inte är behöver du ladda ner det på nytt.


Vi ber dig att ha ditt vaccinationsbevis, legitimation och biljett(er) redo innan du går in i Jönköpings Konserthus för att underlätta inpassering. Tänk därför på att komma i god tid inför evenemangsstart då denna hantering kommer att ta extra tid.


Ordinarie återköpsregler gäller. Återköp görs endast vid sjukdom och mot läkarintyg.


**ÖVRIG INFORMATION**


Arrangör: Karlsson&Norberg AB


Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen


Föreställningens längd:
ca 70-80 minuter


Paus:
Nej


Åldersgräns:
13 år


Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.


Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.


Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid


fredag, 10 december 2021 kl:18:30

Plats

Jönköpings Konserthus Elmia #2 Karta

Typ

Musik

Kostnad

450

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad