Menu

Frida Hyvönen

Jönköping

Jönköpings Teater
fredag, 22 april 2022 kl:17:30

Med det senaste vida hyllade albumet ”Dream of Independence” i ryggen ger sig Frida Hyvönen ut på en omfattande vårturné.


Kan du vara en individ och samtidigt ingå i en flock? Är att leda och följa varandras motsatser eller är det samma sak?


Frågeställningarna som föddes ur en i förtid avbruten psykoanalys löper som en röd tråd genom Frida Hyvönens senaste album ”Dream of Independence”.


Omslagsporträttet målat av Sara-Vide Ericson ger en nyckel in i Frida Hyvönens värld och leder rakt fram till nya albumets tematik.


”Hon har målat mig som en slags gudinna som sitter vid älven och ur den här skeva spegelbilden, från det som finns där någonstans i djupet, plockar hon sina verk.”
”Men det krävs så sjukt mycket koncentration och arbete för att göra det. Är du en konstnärlig person som inte skärper dig är risken annars att det bara rinner ut i sanden.”
Nöjesguiden skrev om skivan: ”Hyvönen är bekväm i sitt artistskap och har fokuserat på att renodla sitt låtskrivande. Låtarna på skivan är vackra och intima, och rymmer vemod och humor på samma gång.”


Aftonbladet skrev: ”Det är i vanlig ordning öppenhjärtigt och ofiltrerat om livets alla aspekter: döden, föräldraskapet och klimakteriet. Dramatiska pianomelodier får berättelserna att kännas ännu mer levande.”


Dagens Industri: ”Frida Hyvönens senaste är en konstnärlig dubbeltriumf.”


ÖVRIG INFORMATION


Arrangör:
Luger och Destination Jönköping


Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen


Föreställningens längd:


Paus:


Åldersgräns:


Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.


Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.


Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid


fredag, 22 april 2022 kl:17:30

Plats

Jönköpings Teater Karta

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad