Menu

Mer information

    

THE BOPPERS, BROLLE & ROCKABILLY FABULOUS

Jönköping

Konserthuset
lördag, 18 december 2021 kl:18:30

The Boppers, Brolle och Rockabilly Fabulous på gemensam julturné ”The Greatest Rock n Roll Christmas Show”


Rockkungarna The Boppers följer upp förra årets succéturné och ger sig i år ut på en landsomfattande Julturné i 18 städer med premiär 24 november i Göteborg.


Som den extra kryddan i glöggen medverkar i år scenpersonligheten och rockkungen Brolle som bla. haft stor succé med sin egna show "Elvis, Killer Cash & Me" som lovat att bjuda på några riktiga julklassiker.


Den rutinerade tjejtrion Rockabilly Fabulous som fick sitt genombrott med sin version av Roxettes ”The Look” bjuder på låtar i sin karakteristiska stil samt körar och backar upp The Boppers och Brolle.


Tillsammans tar dessa artister er med på glittrande och sprakande julshow med massor av rock´n roll och nostalgi.


Här framförs både klassiska som nya jullåtar med Boppers karakteristiska sväng och stämsång. Det bjuds naturligtvis också på ett och annat örhänge från åren som gått.


Detta fantastiska artistpaket utlovar årets svängigaste julshow! - Något utöver det vanliga, det kommer att spraka ordentligt med ett härligt gung så publiken omöjligt kan sitta still.


**Vaccinationsbevis**
Från den 1 december behöver du visa upp ett vaccinationsbevis som intygar att du tagit minst två vaccindoser. Vaccinationsbeviset ska vara digitalt eller i pappersform och visas upp tillsammans med giltig legitimation för att komma in på Jönköpings Konserthus. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna. Om du av hälsoskäl inte kunnat vaccinera dig behöver du visa upp ett läkarintyg på detta. Testbevis (bevis på negativt provsvar vid testning för covid-19) och tillfrisknandebevis är ej giltiga alternativ till vaccinationsbevis.


Du beställer ditt digitala vaccinationsbevis på www.covidbevis.semed hjälp av e-legitimation eller mobilt bank-ID. Där finns även information om hur du gör om du inte har e-legitimation eller mobilt bank-ID.


Har du redan laddat ner ditt vaccinationsbevis ber vi dig att dubbelkolla så att det fortfarande är giltigt. Om det inte är behöver du ladda ner det på nytt.


Vi ber dig att ha ditt vaccinationsbevis, legitimation och biljett(er) redo innan du går in i Jönköpings Konserthus för att underlätta inpassering. Tänk därför på att komma i god tid inför evenemangsstart då denna hantering kommer att ta extra tid.


ÖVRIG INFORMATION


Arrangör:
Besterman


Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen


Föreställningens längd:
Cirka 2 timmar 30 minuter inklusive paus.


Åldersgräns:
13 år.


Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.


Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.


Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid


lördag, 18 december 2021 kl:18:30

Plats

Konserthuset Karta

Typ

Musik

Kostnad

555kr - 650

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad