Menu

Smokie

Jönköping

Konserthuset
fredag, 21 april 2023 kl:19:30

Brittiska popbandet Smokie gillar Sverige, och Sverige gillar Smokie. Efter bejublade turnéer i vårt land de senaste åren har vi nöjet att meddela att favoriterna, som hade sin storhetstid på 1970-talet, återvänder till Sverige även nästa år! Bandet som kanske främst har gjort sig känt för låten "Living next door to Alice” gör stopp i Jönköping till våren!
Vi är många som har ljuva minnen till låtar som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik. Bandet bjuder på nostalgi med kvalitet, där de svenska fansen får höra alla de klassiska hitlåtarna.
Sedan Smokie sist besökte Sverige har tyvärr bassisten Terry Uttley gått bort. Han har ersatts av Luke Bullard, son till keyboardisten Martin Bullard. Luke har varit en ersättare för Terry de senaste fyra åren och är därför redan välkänd för många av Smokie-fansen. Martin Bullard och trummisen Steve Pinnell har varit med Smokie sedan 1988. Förra året valde Mike Craft att säga upp sig efter att ha varit sångare i 26 år, och han har ersatts av en mycket god gammal vän till bandet, Pete Lincoln. Pete har varit frontfigur i kända band som Sweet och Sailor, och arbetat med flera stora internationella stjärnor som Sir Cliff Richard, Tina Turner och Shakin Stevens. Mick McConnell spelar gitarr och mandolin, och har gjort det sedan 1996. Detta band gjorde sina första konserter i Helsingborg och Malmö i november 2021, för två fulla hus och en entusiastisk publik. Många anser att bandet aldrig har varit bättre än det är nu.
Nyhet! After Work på Jönköpings Konserthus!
Till några av vårens föreställningar kör vi After Work på Jönköpings Konserthus!
Vi öppnar dörrarna till konsertuset 2 timmar innan kvällens konsert och nachotallrik med pulled pork eller pulled jackfruit, smetana, guacamole, riven ost och harissa för 99 kronor! Drycken köper du till på plats.
After Worken förbokas senast tre vardagar innan föreställningen. Har du redan köpt biljett till konserten och vill lägga till After Worken, välj Mat & Garderob efter att du klickat på Köp biljett.
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
Kulturbolaget - KB West
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 90 minuter. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Paus:
Nej
Åldersgräns:
13 år
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300. Telefontid måndagar 09:30-16:30, lunchstängt 12:00-13:00.

Datum / Tid

fredag, 21 april 2023 kl: 19:30

Plats

Jönköping, Konserthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

555

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad