Menu

ALICE I UNDERLANDET

Jönköping

Teatersalongen I Spira
tisdag, 10 maj 2022 kl:16:00

Häng med på ett virvlande, episkt äventyr i Underlandet, när Teaterstickorna tar sig an en verklig klassiker. Här driver utanförskap och nyfikenhet sagan framåt i en galen värld – inte helt olik vår egen.


Vad är det som gör att Lewis Carrolls verk Alice i Underlandet från 1865 har blivit en klassiker? Varför har dess spännande och underliga karaktärer och ologiska innehåll inspirerat otaliga konstnärer, musiker, regissörer och modeskapare runt om i världen? Det var Teaterstickorna nyfikna på och bestämde sig att undersöka hur man gör sagan aktuell i Jönköping på 2000-talet.


Med tokerier, kärlek till scenkonsten och ett smittande engagemang tar sig de unga aktörerna an denna klassiker. Alice storasyster Milli vägleder på resan genom Underlandet och publiken bjuds på musik och sång, bild och form. I den besynnerliga värld vi hamnar i kan vi också känna igen oss själva – inte minst i hur det är att vara en främling! Alice nyfikenhet inspirerar till att våga följa sina drömmar och släppa tanken och konsten fri.

Datum / Tid


tisdag, 10 maj 2022 kl:16:00

Plats

Teatersalongen I Spira Karta

Typ

Teater

Kostnad

160kr - 260

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad