Menu

Cornelia Jakobs

Jönköping

Jönköping Konsert & Kongress
lördag, 20 april 2024 kl:19:00

Väskförbud:
Polisen har 20231101 beslutat att införa totalt väskförbud vid större evenemang. Vid de föreställningar som Destination Jönköping ansvarar för på Jönköpings Teater och Jönköping Konsert & Kongress innebär beslutet att det från och med 1 november råder väskförbud på samtliga evenemang.
Beslutet gäller alla sorters väskor, d.v.s. även handväskor och datorväskor (undantag får göras för personer med barn som har behov av skötväska). Förbudet gäller hela lokalen, alltså får inga väskor eller shoppingkassar medföras in i huset eller arenan och inte heller hängas in i garderoben. Plånböcker och mindre necessärer som får plats i fickan omfattas inte av förbudet.
Vi tackar på förhand för visad förståelse och samarbetsvilja.
När de sista tonerna av ”Hold Me Closer” ringde ut i Melodifestivalen 2022 dröjde det inte lång tid innan Cornelia Jakobs gick från favorittippad till favorit – när hon utsågs till fansens favorit under Eurovision Song Contest i Turin. Hon har sedan dess belönats med dubbla Rockbjörnar, Musikförläggarnas pris och nu senast korats till Årets nykomling på Grammisgalan.
För Cornelia har det alltid varit på scenen som hon känner sig som mest hemma och hon har sedan finalen i Turin gett över 100 konserter. Där hon med sin otroliga röst och förmåga att förmedla direktverkande känslor välförtjänt funnit sin plats i strålkastarljuset och fått fans över hela Europa.
Våren 2023 återvände Cornelia Jakobs som mellanakt i Eurovision Song Contest där vi såg henne uppträda med en cover av Mel C:s ”I Turn To You”. Hon har dessutom släppt låtar som “Rise”, “Bloody Mind”, “Need You Now” samt en tolkning av “It Takes a Fool To Remain Sane” (I samarbete med Spotify och Grammis). Detta är dock bara startskottet i framgångssagan som stavas Cornelia Jakobs – under 2024 väntas mer musik signerad artisten och hon befinner sig just nu i studion och arbetar med sitt debutalbum.
– Det känns fantastiskt att dra ut på vägarna igen! Vi har haft ett lite längre gig-break så nu är jag så sjukt sugen på att spela och träffa publiken igen och min otroliga fanskara som åker land och rike runt för att stå längst fram och sjunga för full hals på alla låtar, släppta som o-släppta. Det är sjukt rörande att se och höra dom och deras ord om vad min musik gör för dem, hälsar Cornelia.
Med sin förmåga att genom utstrålning och röst förmedla direktverkande känslor har Cornelia Jakobs välförtjänt funnit sin plats i strålkastarljuset. 28 april släppte hon sin senaste singel "It Takes a Fool to Remain Sane", en nyversion av The Arks gamla klassiker. Låten släpptes tillsammans med Spotify i en kampanj för att hylla de nominerade i Årets nykomling på Grammisgalan. Ett pris som hon också vann. Utöver att turnera så kommer Cornelia Jakobs att fortsätta jobba i studion med sitt debutalbum och under året väntas mer musik signerad artisten.
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
Destination Jönköping i samarbete med Jubel
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 60 minuter. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Paus:
Nej
Åldersgräns:
13 år
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konsert & Kongress. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.


Cornelia Jakobs
2024-05-18 19:30:00
Blandat, BOLLNÄS, Kulturhuset Bollnäs

Datum / Tid

lördag, 20 april 2024 kl: 19:00

Plats

Jönköping, Jönköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

365kr - 460

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad