Menu

Lasse Holm

Jönköping

Jönköping Konsert & Kongress
fredag, 3 maj 2024 kl:19:30

Med fem vinster i Melodifestivalen och över sjuhundra låtar utgivna på vinyl och CD och mer än sjuttio låtar på Svensktoppen är Lasse Holm svensk populärmusik de facto. Under våren 2024 tar Lasse med sig sin katalog av älskade låtar och nya favoriter från Så Mycket Bättre ut på vägarna tillsammans med Rebecca Pettersson & Michael Bäck band. Tillsammans är de redo att förtrolla publiken och skapa oförglömliga kvällar.
Entreprenören Lasse har startat studios, musikförlag och grammofonbolag, varit programledare i Sikta mot Stjärnorna och Diggiloo, som gjorde Lasse Holm till en folkkär programledare i TV. Det blev länken till nuvarande Diggiloo som är Sveriges största familjefest på sommaren och som han startade tillsammans med Torgny Söderberg (Diggiloo-Diggiley) och producenten Patrik Krall. Diggiloo firar 20 år 2023. I september 2023 hade musikalen - De ?e ?det här vi kallar kärlek - premiär på Nöjesteatern i Malmö där Lasses musik till största delen ligger som grund till handlingen. Under november är Lasse aktuell i succéserien "Så mycket bättre" på Tv4 där Lasse kommer att göra tolkningar av kända kollegors hits.
Med nya tolkningar i ryggen och Lasses enorma låtskatt ger han sig under våren ut på turné runt om i Sverige. Det blir kvällar fyllda av Lasse Holms tidlösa hits som Canelloni Macaroni, Främling, Bra vibrationer, Högt över havet och Eloise.
”Efter tolv fantastiska år på Diggiloo scenen har lusten och längtan efter att möta publiken på nytt nu blivit ett faktum. Ser fram emot en vårturné i Sverige med Micke Bäck band och min musikaliska sidekick Johanna Beijbom" – Säger Lasse Holm
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
Jubel
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 90 minuter. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Paus:
Nej
Åldersgräns:
13 år
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300. Telefontid måndagar 09:30-16:30, lunchstängt 12:00-13:00.

Datum / Tid

fredag, 3 maj 2024 kl: 19:30

Plats

Jönköping, Jönköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 695

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad