Menu

No Business Like Show Business

Jönköping

Jönköping Konsert & Kongress
söndag, 9 mars 2025 kl:18:00

Musikalfest med Emmi Christensson och några av Sveriges största musikalstjärnor!
Musikalkonserten "No Business Like Show Business" kommer tillbaka till Jönköping Konsert & Kongress och har med sig ingen mindre än Emmi Christensson.
Emmi Christensson är en internationellt erkänd musikalartist som har haft ledande roller i flera klassiska musikaler, inklusive Maria i "West Side Story", Liesl i "Sound of Music" och Cosette i "Les Misérables". Hon är särskilt känd för sin tolkning av Christine i "Phantom of the Opera", en roll hon har spelat över 500 gånger på West End i London och på Cirkus i Stockholm.
Vi presenterar dessutom några av Sveriges mest populära musikalstjärnor - Johan Hwatz, Kim Bergkvist, Fredrik Sjöstedt och Kristina Hahne. Tillsammans tolkar de några av musikalvärldens mest älskade låtar, från klassiker som "Teaterbåten" till samtida verk.
På Jönköping Konsert & Kongress kommer du att få uppleva strålande soloframträdanden och storslagna ensembleprestationer, som tillsammans skapar en upplevelse i klass med Broadway och West End. En kväll som varje musikalälskare kommer att minnas.
Solister
Johan Hwatz har bland annat spelat i "Kristina från Duvemåla" och "Chess" mfl. Johan är nu aktuell i Mathilda på Svenska Teatern i Finland.
Kim Bergkvist har medverkat i "A Little Night Music" och "Sweeney Todd" mfl. Kim är nu aktuell i Tysta Maria på Helsingborgs Stadsteater.
Fredrik Sjöstedt har haft roller i "Les Misérables" och "Anastasia". Fredrik är nu aktuell i Joyride på Malmö Opera.
Kristina Hahne har imponerat i "Cabaret", "Annie" och "Mitt om Natten".
Musiker
Kapellmästare Jan Erik Sääf på gitarr, keyboard, dragspel, Olof Löfgren på piano, Kalle Magnusson på bas och Peter Fältskog på trummor, kommer att bidra till den musikaliska storslagenheten.
En storslagen musikalupplevelse väntar i Jönköping!
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
Destination Jönköping i samarbete med Set The Stage - Entertainment
Väskförbud:
Polisen har 20231101 beslutat att införa totalt väskförbud vid större evenemang. Vid de föreställningar som Destination Jönköping ansvarar för på Jönköpings Teater och Jönköping Konsert & Kongress innebär beslutet att det från och med 1 november 2023 råder väskförbud på samtliga evenemang.
Beslutet gäller alla sorters väskor, d.v.s. även handväskor och datorväskor (undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov att ta med en väska. Undantag får också göras för personer med barn som har behov av skötväska). Förbudet gäller hela lokalen, alltså får inga väskor eller shoppingkassar medföras in i huset eller arenan och inte heller hängas in i garderoben. Plånböcker och mindre necessärer som får plats i fickan omfattas inte av förbudet.
Vi tackar på förhand för visad förståelse och samarbetsvilja.
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 2 timmar och 30 minuter inklusive paus. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Åldersgräns:
13 år
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat och dryck i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköping Konsert & Kongress. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat och fika till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300. Telefontid måndagar 09:30-16:30, lunchstängt 12:00-13:00.


No Business Like Show Business
2025-03-23 16:00:00
Halmstad, Halmstads Teater

Datum / Tid

söndag, 9 mars 2025 kl: 18:00

Plats

Jönköping, Jönköping Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

415kr - 490

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad