Menu

Mina sinnens fulla bruk - Anders Jansson

Jönköping

Jönköpings Teater
lördag, 28 januari 2023 kl:19:30

Populära och kritikerrosade komikern Anders Jansson är just nu ute på Sverigeturné med sin föreställning "Mina sinnens fulla bruk – En humorshow av och med Anders Jansson". Soloshowen har blivit väl mottagen av kritiker och publik. Skånska Dagbladet beskrev Anders som ”en av Sveriges bästa komiska skådespelare" och Kristianstadsbladet menade att Anders ”är omöjlig att inte tycka om”. Publiksuccén har spelats för fullsatta salonger i landet och nu förlängs turnén även våren 2023. Den 28 januari kommer Anders till Jönköpings Teater med sin föreställning.
I "Mina sinnens fulla" bruk letar Anders Jansson efter vad vi människor har gemensamt när man plockat bort allt det ytliga. Med pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ständigt aktiva fysiska skådespel bjuder han publiken på absurd och jordnära humor.
– Det är så kul att möta publiken igen. Jag rör mig som vanligt mellan humorn i det vardagliga och rent absurda. Hur många sinnen har vi egentligen? Hur enkelt är det att klä ut sig till en kettlebell på Halloween? Jag berättar varför det är roligt när någon gråter och äter samtidigt och hur läskigt det är att gå med varmt kaffe när man måste nysa, säger Anders Jansson.
”Mina sinnens fulla bruk” är Anders Janssons tredje soloföreställning. Hans två tidigare shower "Kom in och stäng dörren" och "Radikal optimist" kammade hem höga betyg hos både kritiker och fans. ”Mina sinnens fulla bruk” hade premiär hösten 2022 där han spelade runtom i landet i över 20 olika städer. Under våren förlängs turnén med över 30 nya speldatum i städer som bland annat Uppsala, Västerås, Borås, Varberg och Nyköping.
– Jag gillar verkligen att åka runt i Sverige och möta min publik med en bra och rolig föreställning. Jag stiger av tåget, går till teatern och delar en kväll med skratt och glada ansikten. Det är oslagbart, säger Anders Jansson.
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
Kahlo
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 90 minuter
Paus:
Nej
Åldersgräns:
Ingen. Alla måste ha biljett, oavsett ålder.
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid

lördag, 28 januari 2023 kl: 19:30

Plats

Jönköping, Jönköpings Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

465

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad