Menu

Hjälp mig inte - En mörk vårdcentralskomedi

Jönköping

Konserthuset
fredag, 7 oktober 2022 kl:19:00

William Spetz nya pjäs Hjälp mig inte är ett rappt och tragikomiskt drama med stark igenkänningsfaktor om en patient och en allmänläkare som under en fredagskväll tvingas bekanta sig med varandra på en vårdcentral. Med sig på scen har William Klungan-skådespelaren Sven Björklund.
Hjälp mig inte inleds med att patienten Marcus (William Spetz) söker sig till vårdcentralen i hopp om att trappa ner på sin antidepressiva medicin. I undersökningsrummet möter han den något splittrade allmänläkaren Lennart (Sven Björklund) som snabbt motsätter sig Marcus önskan. När läkartiden plötsligt urartar i en bisarr, komisk och komplicerad afterwork så tar den påstådda festen snart oväntade vändningar.
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
All Things Live
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 90 minuter
Paus:
Nej
Åldersgräns:
11 år
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid

fredag, 7 oktober 2022 kl: 19:00

Plats

Jönköping, Konserthuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

270kr - 650

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad