Menu

The Music of Les Misérables

Jönköping

Konserthuset
fredag, 3 februari 2023 kl:19:00

VIKTIG INFORMATION!
The Music of Les Misérables i Jönköping den 3 februari 2023 kommer ersättas med The Lion King - The Music Live in Concert! Du som har köpt biljett till The Music of Les Misérables har fått information via epost.
Mästerverket av Boublil/Schönberg är på Europaturné.
Cinema Festival Symphonics med solister från West End i London, sångare och musiker.
Konstnärlig ledare: Stephen Ellery
Med scener från filmsuccén från 2012
Det är med stor uppståndelse hela orkestern gör entré på scen. Orkestern under ledning av Stephen Ellery imponerar om och om igen och låter de 15 solisterna och körens fantastiska sångframträdanden blända publiken med stjärnglans och hänförande nummer.
Les Misérables av Boublil/Schönberg är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen. Det är få andra musikaler som har detta underbara sätt att röra sig med känsliga melodier. I dem inkluderas stycken som "I Dreamed a Dream", "One Day More", "Do you Hear the People Sing" och "On My Own".
En ny låt komponerades speciellt för Hugh Jackman för den världsomspännande succéfilmen från 2012. "Suddenly" blev Oscar-nominerad till årets bästa filmlåt och den utelämnas naturligtvis inte från denna extraordinära konsert!
I rollen som Jean Valjean ser vi musikalstjärnan Daniel Koek, som intog samma roll på den stora 25-årsjubileumskonserten för Les Misérables på Royal Albert Hall i London. Bland solisterna ser vi fler Les Misérables West End-artister så som Greg Miller Burns, Richard Munday och Chloe Taylor.
Originalscener från filmen med global framgång från 2012 kommer att visas i samband med musiken - i samarbete med Universal Pictures.
The Music of Les Misérables går rakt in i hjärtat!
VIKTIG INFORMATION!
Föreställningen är flyttad från den 16 februari 2022 till den 3 februari 2023. Du som har köpt biljett har fått information via epost.
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
Julius Production AB
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Ca 2 timmar 20 minuter inklusive paus
Åldersgräns:
Ingen. Alla måste ha biljett, oavsett ålder.
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid

fredag, 3 februari 2023 kl: 19:00

Plats

Jönköping, Konserthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

650

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad