Menu

Jill Johnson

Jönköping

Konserthuset
söndag, 8 maj 2022 kl:19:30

I vår åker Jill Johnson med sin dynamiska trio ut på en omfattande Sverigeturné. Vi såg Jill på scenen i en mindre turné i somras och redan nu under våren åker hon och bandet ut på vägarna igen med ”Havanna Tour”. Biljettsläpp måndagen 29 november kl 10.00 via livenation.se


”Jag har fallit pladask för min trio och känner hur de utvecklar och utmanar mig som musiker. Jag har bett dem följa mig under vårens turné och som alltid blandar vi stora och små scener för att jag älskar att stå på tå inför uppgiften att beröra publiken med olika förutsättningar varje kväll.”- Jill Johnson


Med sig har hon ett rykande färskt album “Dear Havanna”, som innehåller nyskrivet, mycket personligt material. Hela skivan är ett brev till äldsta dottern Havanna. Nu får hela Sverige chansen att se Jill Johnson på scen med både gamla klassiker och helt nyskrivna låtar.


Jill fortsätter: ”Havanna Tour” lutar sig mot mitt brev till min dotter i form av ett album, ”Dear Havanna”, blandat med den musik scenerna runt om i Sverige önskar. Jag Längtar!”


ÖVRIG INFORMATION


Arrangör:
LiveNation och Destination Jönköping


Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen


Föreställningens längd:
Cirka 120 minuter inklusive support.


Paus:
Nej


Åldersgräns:
13 år


Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.


Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.


Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.


Jill Johnson
2024-07-15 19:30:00
Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station



Jill Johnson
2024-08-04 19:00:00
Blandat, BJÖRNLUNDA, Björnlunda Hembygdsgård, Gnesta

Datum / Tid

söndag, 8 maj 2022 kl: 19:30

Plats

Jönköping, Konserthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr - 695

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad