Menu

The 1974 Tribute To ABBA

Jönköping

Konserthuset
lördag, 15 oktober 2022 kl:19:30

The 1974 Tribute to ABBA – The Greatest Hits Tour
I över två decennier har de brittiska medlemmarna i 1974 Tribute to ABBA turnérat runtom i världen och spelat ABBAs oförglömliga hits. Nu är de aktuella med deras största Sverige-turné hittills. Som ett de mest respekterade och hårt turnérande ABBA-tribute banden i världen har de spelat för alltifrån utsålda hus i Chile till 80 000 i publiken på Twickenham Stadium.
Bandet som består av Rob, Aileen, TJ och Jules har flera gånger fått beröm av medlemmar ur original-ABBA. Bland annat kom Agnetha Fältskog backstage en gång för att tacka och påpeka hur otroligt bra deras röster var. Den samlade erfarenheten i bandet är imponerande i sig och sträcker sig alltifrån Sir Tom Jones till Blur, Stereophonics till Lisa Stansfield, Cat Stevens till Shania Twain, Rod Stewart mfl.
Under 13 kvällar hösten 2022 kommer de blanda musikaliska pärlor ur ABBAs rika katalog med nostalgi och eufori.
Köp 4 biljetter betala för 3, köp 8 biljetter betala för 6 osv. Rabatten dras automatiskt när du kommer till varukorgen.
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
Stella Event
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 2 timmar inkl. paus
Åldersgräns:
13 år
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid

lördag, 15 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Jönköping, Konserthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad