Menu

Newkid

Jönköping

Konserthuset
söndag, 23 oktober 2022 kl:19:30

Efter Avicii Arena – Newkid tar “För alla gånger vi inte kunde samlas” vidare ut på turné.
Newkid firar starten av 2022 med ett helt nytt album och sin första arenaspelning någonsin – “För alla gånger vi inte kunde samlas” i Avicii Arena den 22 januari. Nu står det klart att han tar spelningen vidare ut i landet – med en efterlängtad vårturné i 14 svenska städer.
Efter ett minst sagt rekordartat 2020 med tokhyllade Så Mycket Bättre-tolkningar, två Grammisnomineringar (Årets Artist, Årets Pop), en P3 Guld-nominering (Årets Låt), många nya releaser på albumtopplistan och över 170 miljoner streams har Newkid spenderat desto mer tid i studion år 2021. I mars släpptes platinasäljande singeln ”Aldrig haft något annat val” och under hösten den vackra låten “Ingen luft mellan oss” som Newkid skrivit tillsammans med hyllade artisten och textförfattaren Ana Diaz.
2022 händer det mycket. Den 21 januari släpper Newkid sitt fjärde album – något som trots sitt vemod kommer bringa ljus och hopp med ett sound som är igenkännbart för även de nyaste lyssnarna. Dagen efter kliver han in i Avicii Arena för att bjuda på en efterlängtad show med namnet “För alla gånger vi inte kunde samlas” – något han som barn bara kunnat drömma om. Nu står det även klart att han tar spelningen vidare ut i landet.

Efter responsen vi fått och det faktum att vi då kommer ha ytterligare ett album i ryggen, finns det liksom inget annat val än att fortsätta ta revansch för alla gånger vi inte kunde samlas runt om i hela landet, säger Newkid.

VIKTIG INFORMATION!
Konserten är flyttad från den 1 april 2022 till den 23 oktober 2022. Du som har köpt biljett har fått information via epost.
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
All Things Live och Destination Jönköping
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 80 minuter
Paus:
Nej
Åldersgräns:
13 år
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Datum / Tid

söndag, 23 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Jönköping, Konserthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460kr - 555

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad