Menu

Lasse Stefanz

Jönköping

Konserthuset
torsdag, 9 mars 2023 kl:19:30

LASSE STEFANZ
– så har du aldrig sett dem förut!
De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar som är dansbandsbranschens stora pris. De har medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och spelat in flera dokumentärer. Men det som de gillar allra bäst och som publiken älskar, är när de får leverera sin musik och sina hits, så svetten lackar! Och det ska de få göra nu, fast på ett helt nytt sätt!
Det har nämligen äntligen blivit dags för Lasse Stefanz att åka ut på en stor Sverigeturné med sin rykande färska konsertproduktion. Och vi kan lova dig, att så här har du aldrig sett dem tidigare! Gitarrerna är stämda, bootsen är putsade, kostymerna uppblingade! Är du redo att åka med?
Nyhet! After Work på Jönköpings Konserthus!
Till några av vårens föreställningar kör vi After Work på Jönköpings Konserthus!
Vi öppnar dörrarna till konsertuset 2 timmar innan kvällens konsert och nachotallrik med pulled pork eller pulled jackfruit, smetana, guacamole, riven ost och harissa för 99 kronor! Drycken köper du till på plats.
After Worken förbokas senast tre vardagar innan föreställningen. Har du redan köpt biljett till konserten och vill lägga till After Worken, välj Mat & Garderob efter att du klickat på Köp biljett.
ÖVRIG INFORMATION
Arrangör:
2Entertain
Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen
Föreställningens längd:
Cirka 2 timmar 30 minuter inklusive paus. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Åldersgräns:
13 år
Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.
Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa fikabuffé till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.
Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300. Telefontid måndagar 09:30-16:30, lunchstängt 12:00-13:00.


Lasse Stefanz
2024-05-18 21:00:00
Blandat, BOXHOLM, Ettringstorps Loge

Datum / Tid

torsdag, 9 mars 2023 kl: 19:30

Plats

Jönköping, Konserthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

555kr - 600

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad