Menu

Sonja Aldén & Michael Jeff Johnson - Pingst Jönköping

Jönköping

Pingst Jönköping
söndag, 27 oktober 2024 kl:18:00

Varmt välkommen på ett spännande musikaliskt möte. 
Ett möte där hjärta, värme och engagemang står i centrum. Ett möte som kommer värma våra frusna själar och lysa upp våra hjärtan i en mörk och svår tid.
Men denna kväll kommer vi också få möjlighet att göra skillnad för barn och de värld de drömmer om, via Erikshjälpens viktiga arbete. 
Det två artisterna som står för detta möte är Sonja Aldén och Michael Jeff Johnson. 
Två artister som kommer från lite olika håll men som båda har fantastiska sångskatter. De har också stora och varma hjärtan som vill uppmuntra och beröra alla oss som lyssnar. Dessutom delar de också ett starkt engagemang för de svaga, de trötta, de utsatta.
Du kommer att få ta del av både Sonjas och Michaels egna kompositioner men också uppleva hur de möts i musiken, när de tillsammans delar scenen och bjuder på sina innerliga röster och varma och personliga sånger.
Denna konsert arrangeras av Klockrike kyrka och North Event i samarbete med och till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen och studieförbundet Sensus.
Sonja Aldén
Sonja Aldén har en fantastisk karriär i ryggen och övertid etablerat sig som en av Sveriges mest folkkära artister. Bland framgångarna finns Melodifestivalen, Grammisnomineringar, skivor som sålt både guld och platina och numer odödliga svenska låtklassiker som exempelvis ”För att du finns” och ”Du är allt”. Förutom att vara en otroligt duktig sångerska och artist så har Sonjas varma personlighet och stora hjärta verkligen gått hem i den svenska folksjälen. 
Michael Jeff Johnson
Michael Jeff Johnson är född 1972 i småländska Virserum. Han är en svensk musiker, sångare, låtskrivare, körledare, lärare och författare, numera bosatt i Sävedalen utanför Göteborg.
 Som tioåring skrev Michael sin första sång, och med åren har det blivit åtskilliga hundra. 2005 släpptes solodebuten "Allt vi skulle kunna bli" och ett antal skivor senare har Michael nått ut till en stor och bred publik. Han har samarbetat många olika artister som till exempel Carola och Uno Svenningsson. Främst har det varit i kyrkor som musiken kunnat höras, men via radio och mycket live-spelande har cirklarna av lyssnare ständigt ökat och nu senast genom Tv-produktionen “Alla tiders sånger” som fått stor uppmärksamhet.

Onumrerade platser (dörrarna öppnar cirka 60-45 minuter före konsertstart).

Ledsagaren går in gratis.

Välkommen!

Datum / Tid

söndag, 27 oktober 2024 kl: 18:00

Plats

Jönköping, Pingst Jönköping

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad