Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 22:00

Ken Ring - Den Sista Festen - Kalmar

Harrys KalmarDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Rudeboy Management & Masa Music presenterar stolt…


KEN RING - DEN SISTA FESTEN TOUR


***************************************


Tiden ingen av oss trodde skulle komma har nu kommit. Efter 21 legendariska år, 15 album, 700 spelningar och över 600 låtar är det dags för Ken Ring av avsluta sin karriär som artist och gå vidare med annat.


2020 släpper han sitt absolut sista album som både ska sammanfatta och sätta punkt för karriären. 2020 är han också ute på sin akustiska turne ’Tack För Mig’ som tar över några av landets finaste och mest anrika venues för sittande publik och på detta har vi nu även bokat in en sista klubbturne vi valt att kalla ’KEN RING - Den Sista Festen’.


DEN SISTA FESTEN kommer att hållas i 10 städer under våren 2020. Konsert möter klubb och efterfest. Med oss har vi ingen mindre än vapendragaren DJ 2much som under kvällen dels kommer spela tung hiphop samt backa Ken på scen där hits från katalogen avlöser varandra. Ta chansen att se en legendarisk show när den är som bäst, var med och fira avslutet med en av/om inte Sveriges tyngsta rappare lägger micken på hyllan. Gäster kan tillkomma!


Håll koll i eventet för biljetter, information och öppettider. Live från kl 00:00.


(OBS. I vissa städer hålls DEN SISTA FESTEN samma dag som den akustiska turnen TACK FÖR MIG. Det är helt olika events, på olika venues och olika tider. Blanda inte ihop dessa men kom gärna på båda)


***************************************


Ken Ring - Den Sista Festen
Datum: 14 mars
Plats: Harrys, Kalmar
Insläpp: 22:00
Live på Scen: 00:00
Åldersgräns: 18 år
Biljetter: TBA

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-14 22:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: