Chalmersspexet Bob: Marie Antoinette

Kalmar TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Chalmersspexet Bob presenterar: Marie Antoinette!

Livet på det franska hovet år 1789 är rosaskimrande och bekymmerslöst. Eller ja, i alla fall om man frågar Marie Antoinette och hennes make Ludvig XVI. Hovdesignern Rose fortsätter dessutom att köpa in dyra klänningar och smycken, medan den inhyrda svenska konsulten är mer engagerad i att roa sig än att hjälpa till med Antoinettes relation till folket detta till Madame Etiquettes stora förfäran.

“Men äsch då, inte skulle väl något så fjantigt som en revolution kunna inträffa. Folket är ju vana vid att ha det lite miserabelt.” – Det är i alla fall Ludvigs mätress väldigt mån om att trycka på när det kommer på tal. Samtidigt verkar hon smida mörka planer med en ung pöbelman som har tankar om stordåd och ett långt svåruttalat namn. Nappapp-..? Nappen? Na..? Något sånt.

När brödbristen bland folket börjar jäsa till stora proportioner blir det dock svårare och svårare att låtsas som att allt är som det ska. Och vad gör egentligen hovbetjänten om nätterna? Vad har det med volter att göra?

Den 14e september återvänder Chalmersspexet Bob till Kalmar, i år med sin uppsättning om Marie Antoinette. Chalmersspexet Bob har varit på turné till Kalmar sedan urminnes tider, och i år är kläderna och perukerna större och bredare än de någonsin varit. Tror ni oss inte? Kom till Kalmar teater den 14e september och se själva. Varmt välkomna!

Chalmersspexet Bob har under flera år varit en av Nordens största amatörteatrar, bestående över 30 ingenjörsstudenter. Den 15e september kommer vi till Kalmar och sätter traditionsenligt upp vår föreställning på Kalmarteatern, med start kl 18:00. Vi hoppas att ni vill komma och ha en fantastiskt rolig kväll tillsammans med oss. Välkomna till Chalmersspexet Bob Geronimo!

Längd: ca 2, 5 tim inkl paus

Rullstolsplatser
Det finns två rullstolsplatser på Kalmar Teater. De är placerade på rad 9 parkett.
Rullstolsplatser bokas via Kalmar BiljettCentrum tel. 0480-421010

Servering på Kalmar Teater
Gör något mer av din teaterupplevelse – en upplevelse för alla sinnen!
Vid föreställningar på Kalmar Teater slår Porten Café & Restaurang upp portarna till Teatervallen från 1 timme innan föreställning.
Vi bjuder in dig till en spännande och vackert serverad teatermeny, bokning krävs, men det går också bra att enbart avnjuta en öl eller ett glas vin i våra fantastiska lokaler.
Därtill erbjuder vi pausfika där du kan välja bland enklare matalternativ eller om du så önskar, bara ett glas vin. Boka gärna ditt pausfika så slipper du kö.
För bokning och mer information: http://www.restaurangporten.se/

Biljettkassan
OBS! BETALADE ELLER BOKADE BILJETTER I BILJETTSYSTEMET TICKETMASTER KAN INTE HÄMTAS UT PÅ KALMAR TEATER!
Ev överblivna biljetter säljs i teaterns biljettkassa 1 tim före föreställning

Hörselslinga
Mottagare i 2 delar fås av vaktmästarna vid förfrågan som även ger instruktion. Bäst mottagning från 4:e rad parkett samt 1:a rad(balkong). 2:a(balkong) rad fungerar, men bättre på 1:a. Undvik 3:e rad (balkong).

Garderob
Kalmar Teater har krav från brandmyndigheten på inhängning av ytterkläder i garderoben. Garderobsavgift 20:- Endast kontant betalning i garderoben.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-14 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: