Inställt!
kl: 19:00

Bröderna Norberg På Turne – Nytt, Gammalt Och Stulet

Kalmar TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bFöreställningen är flyttad från den 8 maj 2020 till den 26 mars 2021, kl. 19.00/b

Äntligen!
Nya datum till föreställningen
”Bröderna Norberg - nytt, gammalt och stulet”

Kära gäster!

Det är med stor glädje vi kan meddela nya datum för den flyttade föreställningen ”Bröderna Norberg - nytt, gammalt och stulet”.

Vi har på Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttat hela turnén framåt. Nu hjälps vi åt att övervinna viruset för att kunna återgå till en mer normal tillvaro där teater och övrig kultur på lokala scener runt om i Sverige återigen kan ta plats i våra liv.

Om du har köpt biljetter tidigare kommer du att få ett meddelande om det nya datumet på den mailadress som du angav vid biljettköpet. Spara biljetten, den gäller till den nya föreställningen.

Du kan nå oss på mailadressen info@jarowskij.se där vi försöker svara så snabbt vi bara kan, även om det just nu tar lite längre tid än vad vi önskar.


Med vänlig hälsning,
Jarowskij
_________

Nu åker Sveriges hyllade humorduo Daniel & Emil Norberg ut på vägarna med föreställningen ”Bröderna Norberg på turné-nytt, gammalt och stulet”. De har tagit Youtube-Sverige med storm och deras succéartade parodier av Melodifestivalen har blivit ett lika självklart vårtecken som deklarationsångest och pollenallergi. Nu bjuder de upp till dans igen (nästan bokstavligen) med en show för hela familjen som blandar humor, sketcher, videoklipp och exklusivt material, bland annat från bakom kulisserna. Det utlovas parodigaranti och en skrattfest du inte vill missa! Så stretcha igång skrattmusklerna, aktivera applådsinnet och gör dig redo för en helkväll med bröderna Norberg!

a target=_blankhref=http://www.brodernanorberg.sewww.brodernanorberg.se/a
Längd: ca 110 min inkl paus

Rullstolsplatser bokas på Kalmarsalen biljett@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Kalmar Teater har 2 rullstolsplatser. Dessa är på rad 9 parkett, plats 117 & 135 . 1 ledsagare går in fritt.

Gruppbokningar och övriga frågor: biljett@kalmarsalen.se 0480-421010

Hörselslinga
Mottagare i 2 delar fås av vaktmästarna vid förfrågan som även ger instruktion. Bäst mottagning från 4:e rad parkett samt 1:a rad(balkong). 2:a(balkong) rad fungerar, men bättre på 1:a. Undvik 3:e rad (balkong).

Garderob
Kalmar Teater har krav från brandmyndigheten på inhängning av ytterkläder i garderoben. Garderobsavgift 20:- Endast kontant betalning i garderoben.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-26 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: