Menu

Alla känner Ankan - En humorshow av och med Anders Johansson

Kalmar

Kalmar Teater
torsdag, 13 april 2023 kl:20:00

ALLA KÄNNER ANKAN

Anders ”Ankan” Johansson är en av Sveriges mest omtycka komiker och under hösten är han ute med sin första soloshow "Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson". Föreställningen har spelats för fulla hus och kritikerna hyllar showen. Ystads Allehanda beskriver honom som ”en underhållare av rang” och att han "hittar det humoristiska guldet”.

Kristianstadsbladet/Norra Skåne skriver ”På sitt lite lätt förvirrande maner gör Ankan stor komik av uppväxtminnen, som på olika vis har gett genklang i hans liv”. Efter publikrusningen förlängs Sverigeturnen med en ny spelsäsong under våren 2023. Den 13 april kommer Ankan tillbaka med sin humorshow till Kalmar Teater!

"Alla känner Ankan" är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, vilket Anders “Ankan” Johansson lyfter genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.
– Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. "Alla känner Ankan" är en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. Det är personligt men inte privat som man säger, berättar Anders "Ankan" Johansson.
Anders "Ankan" Johansson utsågs 2020 till årets manliga komiker och samma år gjorde han stor succe i tv-program som "Bäst i test" och "På spåret på SVT".

Anders är för många känd som ena halvan i humorduon Anders & Måns som har spelat flera hyllade scenföreställningar tillsammans. De har turnerat runt med scenföreställningarna "Primater med topplån", "Nu har vi väl trevligt" och "Så funkar det – the show!". Men nästa år gör han för första gången en enmansföreställning.

– Det är i grunden en standup-baserad show men jag tycker det är roligt att bjuda på annat också som till exempel lite musik. Med största säkerhet sjunger jag något, då jag har svårt att hålla mig från det. Och om man äger en omnichord vill man gärna använda den, avslöjar Anders "Ankan" Johansson.
”Alla känner Ankan” hade premiär i komikerns hemstad Malmö och under hösten 2022 spelas föreställningen runtom i Sverige. Våren 2023 förlängs turnen med över 25 nya speldatum.

Arrangör: Kahlo AB
Insläpp: 19:30

Föreställningslängd: 1 timme och 30 minuter, ingen paus

Platskartan ser ni här

Datum / Tid

torsdag, 13 april 2023 kl: 20:00

Plats

Kalmar, Kalmar Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad