OK Aurora: The Weight of a Shadow på Kalmar Teater i Kalmar lördagen den 04 mars 2023!
Menu

Aurora: The Weight of a Shadow

Kalmar

Kalmar Teater
lördag, 4 mars 2023 kl:19:30

En gotisk rockföreställning. Den unga flickan Aurora har hamnat i djup sorg och därmed fastnat i en mystisk, mörk och gotisk slottsträdgård på kullen i staden Erville. Hennes enda följeslagare är en ond, maskerad gestalt som säger till Aurora att hon alltid kommer att vara bunden till trädgården, även om hon försöker fly. Därför gömmer sig Aurora i rädsla. Inga stadsbor vågar ens gå in till trädgården - förrän en dag, när en pojke, Oliver, passerar och av misstag möter Aurora bakom portarna.
 
Under tiden har en grupp av människor från staden samlats för att lösa mysteriet uppe i slottsträdgården. Med mystiska handskrivna papper från en sönderriven dagbok lägger de pusslet en gång för alla.
Aurora är en extraordinär rockföreställning, animerade filmsekvenser och en livekonsert i ett. Med inspiration från Tim Burtons filmer och Danny Elfmans musik startade det svenska bandet Nocean sitt tredje albumprojekt och skrev musiken efter en fiktiv historia som ett konceptalbum. Musiken är modern, melodiös hårdrock/metal med filmiska/symfoniska inslag. Musikalbumet släpptes digitalt (Spotify etc.) och fysiskt den 29 oktober 2021.
 
Familjeföreställning (vi rekommenderar öronproppar för både barn och vuxna)
Läs mer på www.noceanofficial.com


Aurora: The Weight Of A Shadow
2023-02-25 18:30:00
Blandat, MÄRSTA, Kulturumteatern

Datum / Tid

lördag, 4 mars 2023 kl: 19:30

Plats

Kalmar, Kalmar Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

190kr - 250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad