Menu

Mårten Cvetkovic Show (KALMAR)

Kalmar

Kalmar Teater
lördag, 13 maj 2023 kl:21:00

Efter att ha träffat sin stenhårda, tuffa serbiska kvinna och skaffat familj så blir Mårten Andersson rejält vilse i sin manlighet och det blir inte enklare av alla kulturkrockar och parets åldersskillnad.
Våren 2023 åker Mårten ut i Sverige med sin tredje soloshow tillsammans med sitt alter ego - Mårten Cvetkovic, en galen serbisk mentor som försöker hjälpa honom med både relationen och familjelivet. Kloka tankar blandas med ren dårskap:
”En riktig man går inte i väggen, han går genom väggen - och fortsätter. En riktig man byter oljefilter, inte blöjor.”
”Mårten Cvetkovic” är en riktig feelgoodföreställning som handlar om familjeliv, drömmar, fördomar, livet som ofrivillig hemmafru och rädslan för att bli en grinig, sittkissande gubbe. Sverigepremiär 1 april.
Mårten Andersson:
”Det ska bli otroligt roligt att åka på soloturné igen och extra roligt för att det just blir med uppföljaren till Under ytan. Det var ju en milstolpe för mig både som komiker och människa. Det slog mig en vacker dag hemma i trädgården, att allt det jag drömde om och visualiserade för nio år sedan på scen, faktiskt har hänt. Vägen dit var dock betydligt tuffare än jag trott och mycket blev inte alls som jag hade tänkt mig.
Det kommer att vara massa igenkänning även i den här showen och jag vill att den ska locka till massor av skratt men också träffa publiken i hjärtat.”
ÅLDERSGRÄNS:
18 år, från 15 i målsmans sällskap.

Datum / Tid

lördag, 13 maj 2023 kl: 21:00

Plats

Kalmar, Kalmar Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad